Gebruiksaanwijzing EBENCH KH 31 CAMERA KIT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 31 CAMERA KIT. Wij hopen dat dit EBENCH KH 31 CAMERA KIT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 31 CAMERA KIT te teleladen.


EBENCH KH 31 CAMERA KIT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (589 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EBENCH KH 31 CAMERA KIT (309 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EBENCH KH 31 CAMERA KIT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Angaben in den Klammern verweisen auf die Kapitel in dieser Anleitung. Achten Sie dabei darauf, dass die Zähne vom Transportrad in die entsprechenden Stanzungen oben im Film greifen. [. . . ] Let er ook op dat de knop voor de transportrichting zo staat als op de afbeelding. » In het venster voor het aantal opnamen ziet u hoeveel foto's er reeds zijn gemaakt. Opmerking: Wanneer een nieuwe film is ingelegd, staat het aantal opnamen nog vóór het cijfer "1". Druk zo vaak op de ontspanknop tot het aantal opnamen op "1" staat. A) "Rode-ogeneffect" verminderen Door het zeer felle flitslicht worden de ogen van de gefotografeerde personen op de opname vaak rood . Dat komt doordat het flitslicht door het binnenste van de ogen wordt weerkaatst. Hierdoor vernauwen de pupillen van de gefotografeerde personen zich een beetje en wordt het flitslicht niet zo sterk weerkaatst. B) Flitser De flitser gaat automatisch af wanneer de lichtomstandigheden dat noodzakelijk maken. De groene indicatie "flitser gereed" brandt fel zodra de flitser voldoende is opgeladen. Nadat er is geflitst, kan het maximaal 8 seconden duren voordat de flitser weer gereed is. Wanneer u niet automatisch wilt flitsen, houdt u bij het fotograferen de toets . ´ "flitsen onderdrukken" ingedrukt wanneer er niet moet worden geflitst. [. . . ] Lever de batterijen in bij uw vakhandel of bij een daarvoor bestemd inzamelpunt ter verdere afvalverwerking. Wanneer u het apparaat wilt weggooien, lever het dan in bij een inzamelpunt voor recycleerbare elektronica ter verdere afvalverwerking. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EBENCH KH 31 CAMERA KIT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EBENCH KH 31 CAMERA KIT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag