Gebruiksaanwijzing DUCATI 1098 R

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DUCATI 1098 R. Wij hopen dat dit DUCATI 1098 R handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DUCATI 1098 R te teleladen.


Mode d'emploi DUCATI 1098 R
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   DUCATI 1098 R AUTRE NOTICE (6015 ko)
   DUCATI 1098 R (6365 ko)
   DUCATI 1098 R BROCHURE (3770 ko)
   DUCATI 1098 R AUTRE NOTICE (6562 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DUCATI 1098 R

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Onderhouds- en gebruiksaanwijzingen DUCATI SUPERBIKE 1098 R 1098 R Bayliss Onderhouds- en gebruiksaanwijzingen NL 1098 R / 1098 R Bayliss 1 NL 2 Welkom bij de club van de Ducati-liefhebbers, u hebt een bijzonder goede keuze gemaakt. Wij denken dat u deze nieuwe Ducati niet alleen als dagelijks vervoermiddel zal gebruiken, maar ook voor lange reizen. Omdat wij ons constant inspannen voor een steeds betere service, raadt Ducati Motor Holding S. p. A. u aan deze eenvoudige voorschriften zorgvuldig na te leven, met name de voorschriften voor het inrijden van de motorfiets. [. . . ] 36) Met de draaibare knop (3) op de rechterkant van het stuur worden de gaskleppen geopend. Als de knop wordt losgelaten, keert deze automatisch terug in de oorspronkelijke minimumstand. 53 Bedieningshendel van voorrem (afb. 37) Als men de hendel (1) in de richting van de draaiknop trekt, remt men met de voorrem. Lichtjes trekken is voldoende omdat dit mechanisme hydraulisch werkt. De bedieningshendel (1) is uitgerust met een knop (2) waarmee men de afstand tussen de hendel zelf en de knop op het stuur kan afstellen. Deze afstand is afgesteld op 10 klikken met de knop (2). Door de hendel naar rechts te draaien, zet u hem verder van de gasknop af. Andersom, naar links, zet u hem dichterbij. NL 1 2 afb. 37 54 Bedieningspedaal voor achterrem (afb. 38) Om met de achterrem te remmen, trapt men het pedaal (1) met de voet in. Dit remsysteem werkt hydraulisch. 1 NL afb. 39) De ruststand van het versnellingspedaal bevindt zich in het midden (N), waarnaar hij automatisch terugkeert. De neutrale stand wordt gesignaleerd door het waarschuwingslampje neutraal N (3, afb. 4) dat gaat branden op het instrumentenpaneel. Het pedaal kan worden verzet: naar onder = de pedaal indrukken voor de 1e versnelling en om terug te schakelen. Hierdoor gaat het controlelampje N op het instrumentenpaneel uit; naar boven = het pedaal omhoog laten komen om de 2e en respectievelijk 3e, 4e, 5e en 6e versnelling in te schakelen. Elke verplaatsing van het pedaal correspondeert met telkens 1 versnelling. 6 5 4 3 2 N 1 afb. 39 55 De stand van het versnellingspedaal en het achterrempedaal afstellen (afb. 41) De stand van de bedieningspedalen van de versnelling en de achterrem ten opzichte van de voetsteunen kan aan de behoeften van elke bestuurder worden aangepast. De stand van de versnellingshendel op de volgende manier wijzigen: blokkeer de stang (1) en haal de contramoeren (2) en (3) los. NL Opmerkingen De moer (2) is voorzien van linkse schroefdraad. Draai de stang (1) met behulp van een steeksleutel op het zeshoekige gedeelte zodanig tot het versnellingspedaal in de gewenste stand staat. Draai beide contramoeren vast. 2 1 3 afb. [. . . ] parkeerlicht: soort lamp: 2 x H16W (12 V-6 W). Elektrische bedieningen op het stuur: richtingaanwijzers: Voor: met leds. Achter: soort lamp: R10W (12 V-10 W) oranje. Elektronische regelaar, beveiligd met een zekering van 30 A naast de accu. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DUCATI 1098 R

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DUCATI 1098 R zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag