Gebruiksaanwijzing DREMEL 2200 VERSAFLAME

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DREMEL 2200 VERSAFLAME. Wij hopen dat dit DREMEL 2200 VERSAFLAME handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DREMEL 2200 VERSAFLAME te teleladen.


Mode d'emploi DREMEL 2200 VERSAFLAME
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DREMEL 2200 VERSAFLAME

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een stofmasker, veiligheidsschoenen met antislip zool, een veiligheidshelm of gehoorbescherming zal onder de daartoe geëigende omstandigheden het risico op persoonlijk letsel verminderen. Zorg te allen tijde voor een stevige ondergrond en een stabiel evenwicht. Er bestaat het gevaar dat u brandwonden oploopt door de vlam of het vloeibare soldeertin. [. . . ] Laat het onderhoud van het gereedschap over aan een erkende reparateur die uitsluitend gebruik maakt van originele vervangende onderdelen. Daarmee blijft de veiligheid van het apparaat gewaarborgd. U mag de Dremel VersaFlame uitsluitend met vloeibaar butaangas gebruiken en navullen. Zorg dat u altijd gezuiverd butaangas gebruikt dat ook geschikt is voor aanstekers. Houd het gereedschap en de navulling vast zoals aangegeven in Afbeelding 2. Vul het gasreservoir met vloeibaar butaangas volgens de instructies op de navulling. Het gasreservoir is vol wanneer er vloeibaar butaangas uit het vulventiel begint te ontsnappen. Zodra dat gebeurt, bevindt er zich geen lucht meer in het gasreservoir. Als u de Dremel VersaFlame wilt uitschakelen, schuift u de vergrendeling naar voren. Hierdoor wordt de toevoer van het butaangas onmiddellijk stopgezet. De Dremel VersaFlame kan alleen met een open vlam worden gebruikt indien de katalysator is verwijderd. Schuif de vlamregeling naar voren om de lengte en temperatuur van de vlam te verhogen of naar achter om de lengte en temperatuur te verlagen. Wanneer u een open vlam gebruikt, is de Dremel VersaFlame ogenblikkelijk na ontsteking op de gewenste temperatuur. Wacht ± 25 seconden om de soldeerpunt te laten opwarmen. Maak uzelf vertrouwd met de onderdelen van de Dremel VersaFlame (zie Afbeelding 1). de Dremel VersaFlame is uitgerust met een kindervergrendeling. Dit mechanisme moet met beide handen worden bediend en kan zo niet per ongeluk in werking worden gesteld. Om de Dremel VersaFlame in te schakelen en te gebruiken, volgt u de stappen in Afbeelding 3. [. . . ] Maak de schroef los zodat de vlamvergroter op het mondstuk van de VersaFlame kan worden gemonteerd (schroevendraaier niet meegeleverd). DEFLECTOR (Afbeelding 1 onderdeel 13) Voor gebruik in combinatie met de vlamvergroter. Gebruik indien nodig een vochtig doekje met een kleine hoeveelheid neutraal reinigingsmiddel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DREMEL 2200 VERSAFLAME

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DREMEL 2200 VERSAFLAME zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag