Gebruiksaanwijzing DREMEL 1200 DUAL TEMP GLUE GUN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DREMEL 1200 DUAL TEMP GLUE GUN. Wij hopen dat dit DREMEL 1200 DUAL TEMP GLUE GUN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DREMEL 1200 DUAL TEMP GLUE GUN te teleladen.


Mode d'emploi DREMEL 1200 DUAL TEMP GLUE GUN
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DREMEL 1200 DUAL TEMP GLUE GUN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik het apparaat nooit met een beschadigde kabel. controleer apparaat , kabel en stekker altijd voor gebruik. Gebruik het apparaat niet indien u een defect vaststelt. Laat reparaties uitsluitend door een vakman uitvoeren. [. . . ] Volgens de Europese richtlijn 2002/96/EG over elektrische en elektronische oude apparaten en de omzetting van de richtlijn in nationaal recht moeten niet meer bruikbare elektrische gereedschappen apart worden ingezameld en op een voor het milieu verantwoorde wijze worden hergebruikt. Beschrijving Modelnummer Opgenomen vermogen Opwarmen Warmhouden Opwarmtijd Lijmtemperatuur laag (LO) Lijmtemperatuur hoog (HI) Lijmcapaciteit Lijmstick Ø Gewicht ca. Gebruik helemaal uitgerolde en veilige verlengkabels met een vermogen van ten minste 5A. Steek voor inbedrijfstelling de stekker in het stopcontact, terwijl de schakelaar (1) in de stand "Uit" staat. zet de schakelaar op de gewenste temperatuurinstelling (laag of hoog). OPMERKING: Tijdens werking gaat de rode LED branden tot de juiste werktemperatuur weer is bereikt. Trek de stekker uit het stopcontact wanneer u het apparaat wilt uitschakelen. Laat het apparaat volledig afkoelen voordat u het opbergt. LIJMSTICKS VERWISSELEN Probeer niet het ongebruikte deel van de lijmstick uit uw lijmpistool te verwijderen. Als u moet wisselen naar een ander soort lijmstick, maak de smeltkamer dan leeg door op de trekker te drukken en plaats de lijmstick met de nieuwe samenstelling. Trek de stekker uit het stopcontact en laat het gereedschap afkoelen, voordat u de spuitmond wilt gaan verwisselen. Deze preventieve veiligheidsmaatregelen beperken het risico van verbranding. Het Dremel lijmpistool wordt geleverd met twee extra spuitmonden. Om de spuitmond van het lijmpistool te verwijderen, begint u met het verwijderen van de silicone beschermhuls. Gebruik een verstelbare sleutel om de spuitmond los te draaien en te verwijderen. Plaats de nieuwe spuitmond op de schroefdraad en gebruik een verstelbare sleutel om de spuitmond stevig vast te draaien. Breng de silicone beschermhuls aan over de nieuwe punt. het lijmpistool is nu gereed voor gebruik. ANTI-DRUIP-FUNCTIE De anti-druip-functie wordt geactiveerd wanneer de trekker wordt losgelaten, waardoor de lijmstroom in het kanaal wordt onderbroken. Een kleine hoeveelheid lijm blijft in de punt zitten, wanneer de trekker wordt losgelaten en deze moet men uit de punt laten lopen. [. . . ] Probeer niet de lijm van de huid te verwijderen. OPMERKING: Voor het eerste gebruik kan het zijn, dat u twee hele lijmsticks moet plaatsen voordat de lijm begint te vloeien. Houd het apparaat altijd schoon om goed en veilig te werken. Mocht het gereedschap, ondanks de zorg die eraan is besteed tijdens productie en controle, defect raken, stuur het dan in volledig gemonteerde staat samen met het aankoopbewijs naar uw handelaar. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DREMEL 1200 DUAL TEMP GLUE GUN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DREMEL 1200 DUAL TEMP GLUE GUN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag