Gebruiksaanwijzing DOMO DO9056C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DOMO DO9056C. Wij hopen dat dit DOMO DO9056C handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DOMO DO9056C te teleladen.


DOMO DO9056C : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (934 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DOMO DO9056C

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] HANDLEIDING MODE D’EMPLOI GEBRAUCHSANLEITUNG INSTRUCTION BOOKLET MANUAL DE INSTRUCCIONES Návod k použití XL Croque Croque XL XL Sandwichtoaster XL sandwich maker Sandwichera XL Sendvičovač XL DO9056C PRODUCT OF DO9056C GARANTIEVOORWAARDEN Dit apparaat heeft een garantietermijn van 2 jaar vanaf de datum van aankoop. Gedurende de garantieperiode zal de distributeur volledige verantwoording op zich nemen voor gebreken, welke aanwijsbaar berusten op materiaal- of constructiefouten. Wanneer dergelijke gebreken voorkomen, zal het apparaat indien nodig vervangen of gerepareerd worden. [. . . ] Hou het toestel en het snoer buiten het bereik van kinderen jonger dan 8 jaar. Dit toestel is geschikt om te gebruiken in de huishoudelijke omgeving en in gelijkaardige omgevingen zoals: • Keukenhoek voor personeel van winkels, kantoren en andere gelijkaardige professionele omgevingen • Boerderijen • Hotel- en motelkamers en andere omgevingen met een residentieel karakter • Gastenkamers, of gelijkaardige Opgelet: het toestel mag niet gebruikt worden met een externe timer of een aparte afstandsbediening. 9 DO9056C Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing vooraleer het toestel te gebruiken. € Dit toestel mag niet in water of in een andere vloeistof gezet worden. € Zorg ervoor dat kinderen dit toestel enkel gebruiken onder toezicht. • Gebruik het nooit dichtbij ontvlambare materialen of hete ovens. € Wanneer het toestel gevallen en/of beschadigd is, laat het dan herstellen door een professional. € Trek altijd de stekker uit het stopcontact als u het toestel schoonmaakt. Laat het nooit over de rand van de tafel hangen of in contact komen met hete oppervlakken. XL bakplaten voor 2 grote croques Oranje stroomindicatielampje Groen temperatuurindicatielampje Veiligheidsclip Steun voor rechtopstaand wegbergen en snoeropberging 4 1 1 2 3 4 5 Gebruik 1. Smeer bij het eerste gebruik de bakplaten in met een beetje plantaardige olie, boter of margarine. Het oranje lampje zal beginnen branden en het toestel begint meteen op te warmen. TIP: Voor een goudbruine kleur kan je wat boter op de buitenkant van het brood smeren. Zorg ervoor dat er geen lichaamsdelen in contact komen met de hete stoom. De baktijd hangt af van jouw persoonlijke smaak en van het soort brood en beleg dat je gebruikt. De werking van de thermostaat zal aangegeven worden door het groene lampje, dat eveneens aan 11 DO9056C en uit zal gaan. [. . . ] Als dit niet werkt, kan je de platen schoonmaken met een vochtige doek en wat milde detergent. € De buitenkant schoonmaken Wrijf de behuizing schoon met een zachte, droge doek. Das Thermostat des Gerätes regelt automatisch die Temperatur und wird in regelmässigen Abständen aufwärmen, um die Temperatur konstant zu halten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DOMO DO9056C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DOMO DO9056C zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag