Gebruiksaanwijzing DOMO DO9047W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DOMO DO9047W. Wij hopen dat dit DOMO DO9047W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DOMO DO9047W te teleladen.


DOMO DO9047W : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (859 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DOMO DO9047W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] HANDLEIDING MODE D’EMPLOI GEBRAUCHANLEITUNG INSTRUCTION BOOKLET WAFELIJZER WAFFLE MAKER GAUFRIER WAFFLE IRON WAFLOVAČ DO-9047W PRODUCT OF DO-9047W GARANTIEVOORWAARDEN Dit apparaat heeft een garantietermijn van 2 jaar vanaf de datum van aankoop. Gedurende de garantieperiode zal de distributeur volledige verantwoording op zich nemen voor gebreken, welke aanwijsbaar berusten op materiaal- of constructiefouten. Wanneer dergelijke gebreken voorkomen, zal het apparaat, indien nodig vervangen of gerepareerd worden. [. . . ] Ook mensen met een beperkte ervaring of kennis mogen het toestel niet gebruiken, tenzij ze de nodig instructies gekregen hebben of onder toezicht van mensen begaan met hun veiligheid. dompel het toestel of onderdelen niet onder in water of andere vloeistof. Trek de stekker uit het stopcontact als het toestel niet in gebruik is. Raak geen hete oppervlakken aan, gebruik enkel het handvat om het deksel op te heffen. Gebruik het toestel niet in de buurt van heet gas of een elektrische brander of waar het in aanraking kan komen met een elektrische oven. Voorzie voldoende verluchting aan alle zijden wanneer u het toestel gebruikt. Laat het netsnoer niet over de tafel hangen of in contact komen met hete oppervlakken. Knop voor bruiningsgraad • licht (Low) • medium (Middle) • donker (Max) 2. Handvat 2 1 VOOR GEBRUIK Kijk na of de bakplaten schoon en vrij van stof zijn. Voordat u met bakken kunt beginnen, moet u het wafelijzer voorverwarmen. Het groene lichtje zal doven als teken dat het wafelijzer op temperatuur is. Bij het eerste gebruik van het toestel kan er een lichte rook en geur van de bakplaten komen. Eet uit hygiënisch oogpunt de allereerste wafels die u met dit toestel bakt niet op, maar gooi ze weg. Giet, als het groene lichtje gedoofd is, het wafeldeeg in het midden van de onderste bakplaat. De baktijd wordt bepaald door de stand van de knop voor de bruiningsgraad. Voor goudbruine wafels zet u de knop best in de ‘medium’ (Middle)-stand. [. . . ] Berg het toestel op een vlakke droge plaats op als u het niet gebruikt. DO-9047W 7 DO-9047W Recepten Brusselse wafels met ijs en slagroom Ingrediënten: • 250gr bloem • 4 eieren • 1 eetlepel suiker • 20 gr. € 4 gedroogde tomaten • Tapenade • Zure room Leg twee bladerdeeg vellen op het werkblad en schik er naar smaak, ham, kaas, zam etc. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DOMO DO9047W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DOMO DO9047W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag