Gebruiksaanwijzing DOMENA FC 225 DATASHEET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DOMENA FC 225. Wij hopen dat dit DOMENA FC 225 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DOMENA FC 225 te teleladen.


Mode d'emploi DOMENA FC 225
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DOMENA FC 225DATASHEET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vergewis u ervan dat het "buiten gebruik" is wanneer u het niet gebruikt door de stekker uit het stopcontact te trekken. RETRO CHOCOLADEFONDUE FONTEIN Technische kenmerken Voedingsspanning : 230 V ~ 50 Hz Vermogen : 70 W U heeft zojuist een product van het merk Siméo gekocht. Dit product werd met grote zorg ontworpen en heeft talrijke tests ter controle ondergaan. Wij danken u voor in ons merk getoonde vertrouwen en hopen dat dit apparaat geheel aan uw verwachtingen zal voldoen. [. . . ] - Gebruik geen andere accessoires dan die met het apparaat werden geleverd, anders loopt u kans het apparaat schade toe te brengen. - Gebruik het apparaat alleen voor de taak waarvoor het bestemd is. - Vergewis u ervan dat uw elektrische installatie voldoende sterk is om dit apparaat te voeden. NEDERLANDS - Teneinde overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen dient u er voor te waken geen andere apparaten met een groot stroomverbruik op hetzelfde circuit aan te sluiten. - Trek in de volgende gevallen de stekker uit het stopcontact: . In geval van een storing of slechte werking . In geval u het apparaat langere tijd niet zult gebruiken - U kunt ook fruit omhullen met zachte chocolade met geraspte kokosnoot, hagelslag, witte chocoladeschilfers, . NB: Om een krokant laagje chocolade op uw fruit te verkrijgen dient u deze minimaal één uur in te vriezen en ze pas op het laatste ogenblik uit de vriezer te halen. De warme chocolade die u op het koude fruit giet zal uitharden en een knapperige korst vormen. - De chocolade opnieuw gebruiken - U kunt de overgebleven chocolade van uw fondue opnieuw gebruiken. Om dit mogelijk te maken dient u de chocolade op te vangen en op een koele, droge plaats op te slaan. Voor uw volgende gebruik laat u de chocolade au bain-marie smelten en voegt daarbij enkele centiliters water toe. - U kunt de chocolade met likeur of sterke drank aromatiseren. Gebruik ongeveer 5cl likeur voor 500g chocolade. Gewenst aroma - Sinaasappel - Koffie - Pepermunt - Kokosnoot Wij raden aan - Grand Marnier / Cointreau - Kahlua / Sterke koffie - Pepermuntlikeur / Get 27 - Kokoslikeur / Malibu coco NB: Om de smaak en pit van de chocolade te behouden is het bijzonder belangrijk dat deze niet bij te hoge temperaturen smelt (maximaal 35°C). uw apparaat regelt de smelttemperatuur zodanig dat alle kenmerken van uw chocolade behouden blijven. - Wij raden af een weinig vloeistof toe te voegen (water, melk, room of olie. ) omdat dit de chocolade week zal maken waardoor ze moeilijk uit de vorm te halen wordt. - Wanneer de chocolade mooi egaal gesmolten is gebruikt u een pollepel om de door u gekozen vormen te vullen. - Het is belangrijk dat de vormen tot bovenaan gevuld zijn en dat het oppervlak van de chocolade mooi glad is. - Zet uw vormen nu op een koele, droge plek zodat de chocolade kan harden. - De chocolade dient ongeveer 2 uur te harden, maar dit kan verschillen naar gelang het type gebruikte chocolade, het al dan niet toevoegen van vloeistoffen en de opslagplaats. [. . . ] - Vul de chocolaatjes met uw favoriete lekkernijen: hazelnoten, stukjes gekonfijte sinaasappelschil, kersenzuurtjes met kirsch (uitgelekt), ganache (een soort chocoladepasta), melkgelei, stukjes noga, . - Laat ongeveer 15 minuten drogen en bedek vervolgens met gesmolten chocolade. - Strijk het oppervlak van de chocolaatjes glad en laat ongeveer 2 uur op een koele, droge plek drogen. NEDERLANDS - Wanneer de chocolaatjes eenmaal goed droog en hard zijn haalt u ze uit de vormen door zachtjes op de vormen te kloppen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DOMENA FC 225

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DOMENA FC 225 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag