Gebruiksaanwijzing DENON AH-NCW500 QUICK GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DENON AH-NCW500. Wij hopen dat dit DENON AH-NCW500 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DENON AH-NCW500 te teleladen.


DENON AH-NCW500 QUICK GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2662 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   DENON AH-NCW500 (8205 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DENON AH-NCW500QUICK GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Ǻ 5 秒。 Laad de batterij van de koptelefoon op de eerste keer na aankoop dat u deze gebruikt door gebruik te maken van de bijgesloten USB-kabel. [. . . ] € первым Begin met de koppelprocedure op het Bluetooth-apparaat dat verbonden moet worden en zoek naar de hoofdtelefoon. •Als er een pincode (toegangscode) is vereist , voert u “0000” (4 nullen) • in. €De blauwe indicatieled licht gedurende circa 5 seconden op wanneer • de koppeling is voltooid. Zie de handleiding op internet voor informatie over andere functies en details over de bedieningsprocedure. вонок / Połączenie telefoniczne Bellen Kies een telefoonnummer met uw mobiele telefoon. Beantwoorden van een binnenkomend gesprek Wanneer de telefoon overgaat, druk eenmaal op de gesprekstoets (middenin het linker bedieningswiel) om het gesprek te beantwoorden. [. . . ] €De blauwe indicatie-led zal continu oplichten tijdens • het afspelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DENON AH-NCW500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DENON AH-NCW500 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag