Gebruiksaanwijzing DELONGHI MK 6010

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DELONGHI MK 6010. Wij hopen dat dit DELONGHI MK 6010 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DELONGHI MK 6010 te teleladen.


Mode d'emploi DELONGHI MK 6010
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   DELONGHI MK 6010 (542 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DELONGHI MK 6010

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] MW600·NL copia 29-05-2000 16:01 Pagina 92 NL HOE DE BESTE RESULTATEN TE VERKRIJGEN MET UW OVEN Wat wil i k d oe n?Wel ke fun ctie kies ik? Alleen magnetron Alleen magnetron Instructies op blz . Tabel hoeveelheden/ tijden op blz. · Het voedsel warmhouden · Ontdooien · Chocolade/glazuur smelten · · Boter of kaas smelten Taarten bakken intensiteit 102 85 W 99 102 99 102 104 108 103 intensiteit 125 W Alleen magnetron 300 W intensiteit of 103 105 108 MAGNETRON 425 W · Goulasch/ kipfilet klaarmaken Alleen magnetron intensiteit 600 W 99 106 107 · Gelijktijdig ontdooien, verwarmen, twee niveau's Alleen magnetron met bereiden op laag niveau rooster (niet voor alle modellen) Alleen magnetron 100 101 MAGNETRONOVEN · Fruit, groenten, rijst, soep, vis koken · Opwarmen van kant en klaar of diepvries maaltijden · Snel alle soorten rollades, kipgerechten, vleesspiesjes, aardappelen bereiden · Het gratineren van gerechten (bijv. lasagne gegratineerde groenten, macaroni ovenschotel)ovenschotel) · intensiteit 850 W 99 106 104 107 105 Gecombineerd magnetron + grill 109 110 110 MAGNETRON + GRILL Op de traditionele manier Alleen grill grillen van hamburgers, karbonades, hot dogs, worstjes, geroosterd brood, enz. 111 112 112 92 MW600·NL copia 29-05-2000 16:01 Pagina 93 O P M E R K I N G E N Alvorens de oven in gebruik te nemen, aandachtig deze opmerkingen doorlezen. [. . . ] Het is raadzaam de aangegeven tijden voor het ontdooien enigszins te verkorten. De duur van het ontdooien zal variëren al naar gelang het niveau van invriezing. 102 MW600·NL copia 29-05-2000 16:02 Pagina 103 O ntd ooi tijden Intensiteit knop Timer knop (minuten) 25 - 28 " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " 6-8 14 - 16 11 - 13 5-7 7-9 9 - 11 35 - 40 35 - 40 14 - 16 13 - 15 16 - 19 15 - 18 12 - 15 9 - 11 14 - 16 15 - 18 15 - 17 15 - 17 14 - 16 13 - 15 8 - 10 9 - 11 9 - 11 10 - 12 13 - 15 10 - 12 5-7 6-8 8 - 10 De aluminium verpakking eraf halen of de metalen deeltjes verwijderen MAGNETRON Soort VLEES · Rollades (varkens-, rund-, kalfs-, enz. ) · Biefstuk, karbonades, cotoletten · Stoofpot, goulasch · Gehakt " · Hamburger · Worst GEVOGELTE · Eend, kalkoen · Hele kip · Stukjes kip · Kipfilet GROENTEN · Aubergines in blokjes · Paprika in stukjes · Gepelde erwten · Artisjokharten · Asperges in stukjes · Snijboontjes · Hele broccoli · Spruitjes · Worteltjes in plakjes · Bloemkool in roosjes · Gemengde groenten · Gehakte spinazie VIS · Gefileerde vis · Moten vis · Hele vis · Gamberi ZUIVELPRODUKTEN · Boter · Kaas · Room Hoeveelheid 1 kg 200 gr 500 gr 500 gr 250 gr 200 gr 300 gr 1, 5 kg 1, 5 kg 500 gr 300 gr 500 gr 500 gr 500 gr 300 gr 500 gr 500 gr 500 gr 500 gr 500 gr 450 gr 300 gr 300 gr 300 gr 400 gr 500 gr 400 gr 250 gr 250 gr 200 ml Opmerkingen Wachttijd (minuten)) 20 5 10 15 10 10 10 20 20 10 10 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 7 7 7 7 10 15 5 (*) Na de wachttijd, onder warm water wassen om eventuele ijsresten te verwijderen Om het ontdooien te vergemakkelijken de groente af en toe omroeren Gedeeltelijk ontdooid. De room uit de verpakking halen en in een schaaltje doen. BROOD · 2 middelgrote broodjes · 4 middelgrote broodjes · Boterhammen · Volkoren boterhammen FRUIT · Aardbeien, pruimen, kersen, bessen, abrikozen · Frambozen · Bramen 150 gr 300 gr 250 gr 250 gr 500 gr 300 gr 250 gr " " " " " " staat. 1-2 4-6 4-6 4-6 12 - 14 8 - 10 6-8 Het brood rechtstreeks op de draaischijf leggen 3 3 3 3 10 10 6 2 - 3 keer omroeren 2 - 3 keer omroeren 2 - 3 keer omroeren Controleren dat de programma keuzeknop op (*) Deze aanwijzingen zijn geschikt voor het uitvoeren van de ontdooi test op gehakt vlees volgens de norm IEC 705, par. De lading helemaal omdraaien na verloop van de helft van de ingestelde tijd. De lading dient rechtstreeks op de draaischijf geplaatst te worden. Verdere aanwijzingen, ook wat betreft het uitvoeren van andere presentatie tests volgens de norm IEC 705, vind u in de tabellen op bladzijde 2 103 MW600·NL copia 29-05-2000 16:02 Pagina 104 MAGNETRON HET GEBRUK VAN DE FUNCTIE ALLEEN MAGNETRON OM OP TE WR M E N A Het opwarmen van etenswaren is een functie waarbij uw magnetron oven zijn grote nuttigheid en handigheid toont. In vergelijking met de traditionele methodes, bespaart men met het gebruik van de magnetronoven een aanzienlijke hoeveelheid tijd en, dientengevolge ook elektriciteit. · Aangeraden wordt de etenswaren (vooral diepvries produkten) tot op een temperatuur van minstens 70°C te verwarmen (de hitte moet eraf slaan!). Het zal niet mogelijk zijn het gerecht meteen te eten, omdat het té warm zal zijn, maar het zal helemaal gesteriliseerd zijn. · Bij het opwarmen van kant en klaar- of diepvries maaltijden, altijd de volgende regels in acht nemen: - Het voedsel uit de aluminium verpakking halen; - Het voedsel bedekken met plastic folie (geschikt voor het gebruik in een magnetronoven) of oven papier; op deze manier zal de natuurlijke smaak behouden worden en de oven zal schoner blijven; u kunt hiervoor ook een omgekeerd bord gebruiken. - Indien mogelijk, regelmatig omroeren of omkeren om het verwarmingsproces te versnellen; - Aandachtig de tijden aangegeven op de verpakking controleren; men dient te onthouden dat, in bepaalde gevallen, de aangegeven tijden verlengd moeten worden. · Diepvries produkten moeten eerst ontdooid worden alvorens over te gaan tot opwarmen. Des te lager de begin temperatuur van het voedsel, des te langer zal de tijd, nodig voor het opwarmen, zijn. · Voedsel en dranken kunnen voor korte tijd verwarmd worden in papieren of plastic bakjes. In ieder geval, kunnen de bakjes misvormd worden bij een langere verwarmingstijd. 104 MW600·NL copia 29-05-2000 16:02 Pagina 105 Ve rw a rm i n g s t i j d e n Soort Hoeveelheid Programma keuzknop MAGNETRON Intensiteit knop Timer knop (minuten) Opmerkingen HET SMELTEN VAN VOEDINGSWAREN · Chocolade/glazuur · boter 100 gr 50 -70 gr " 4 - 5 Op een bord doen. Het glazuur 1 keer 0. 5"-0. 10" omroeren. VOEDINGSWAREN VAN KOELKAST TEMPERATUUR (5/8°) TOT 20/30°C · Yoghurt · Zuigfles 125 gr 240 gr " " " " 0. 15"-0. 20" De aluminium verpakking verwijderen 0. 30"-0. 35" De zuigfles opwarmen zonder speen en na het opwarmen onmiddellijk omroeren om de temperatuur gelijkmatig te verdelen. De temperatuur van de inhoud controleren vóór de consumptie. Indien de melk op kamertemperatuur is, dient de aangegeven tijd enigszins verminderd te worden. Indien melkpoeder gebruikt wordt, dient deze heel goed omgeroerd te worden, omdat eventuele melkpoederresten vlam zouden kunnen vatten. Reeds gesteriliseerde melk gebruiken. KANT EN KLAAR MAALTIJDEN OP KOELKAST TEMPERATUUR AANVANGSTEMPERATUUR5/8°C) TOT CIRCA 70°C ( · Verpakking lasagne of pasta 400 gr 4 - 6 Hiermee wordt elk soort verpakking " " bedoeld voor kant en klaar maaltijden met vulling · Verpakking vlees met rijst 400 gr 4 - 6 verkrijgbaar in de handel te verwarmen tot " " een temperatuur van 70°C. Het voedsel uit en/of groenten eventuele aluminium verpakkingen halen · Verpakking vis en /of 300 gr 3 - 5 en direct op het te gebruiken bord leggen. " " Voor een goed resultaat dient het voedsel groenten altijd afgedekt te worden. · Bord met vlees en/of groenten · Bord met pasta: cannelloni of lasagne · Bord met vis en/of rijst 400 gr 400 gr 300 gr " " " " " " 5-7 5-7 4-6 Hiermee worden porties bedoeld van elke soort voorgekookt voedsel dat verwarmd moet worden tot een temperatuur van 70°C. [. . . ] Reiniging Dankzij de speciale laag waarmee de binnenkant van uw oven afgewerkt is, deze laag voorkomt het aankleven van spetters en voedselresten, is het schoonmaken een zeer eenvoudige zaak. Houd u ook het deksel uitgang microgolven (C) vrij van vet en van vetspetters. Geen schuurmiddelen, staalwol of metalen, puntige voorwerpen gebruiken bij het schoonmaken van de buitenkant van de oven. Bovendien, let erop dat er geen water of vloeibaar schoonmaakmiddel doorsijpelt in de openingen van het lucht- en dampafvoer rooster dat zich aan de bovenkant van de oven bevindt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DELONGHI MK 6010

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DELONGHI MK 6010 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag