Gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DOP890BS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DOP890BS. Wij hopen dat dit DE DIETRICH DOP890BS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DOP890BS te teleladen.


Mode d'emploi DE DIETRICH DOP890BS
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   DE DIETRICH DOP890BS (2651 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DE DIETRICH DOP890BS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Aanwijzingen en praktische tips Milieu-informatie 2 Inhoud Gebruiksaanwijzing . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten . Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten . 13 13 14 15 16 17 22 22 24 27 27 28 29 31 31 32 32 33 3 Reiniging en onderhoud . [. . . ] · De signaaltoon kan worden uitgeschakeld door op een willekeurige toets te drukken. · De gewenste ovenfunctie en oventemperatuur kunnen voor of na het instellen van de klokfuncties Duur en Einde worden gekozen. · Na afloop van het bereidingsproces draait u de schakelaars voor de ovenfunctie en de temperatuurkeuze weer op de positie UIT. 2 Uitschakelen van de tijdsaanduiding Door het uitschakelen van de tijdsaanduiding kunt u energie besparen. Tijdsaanduiding uitschakelen Druk twee willekeurige toetsen net zo lang in tot de aanduiding donker wordt (ca. Tijdsaanduiding inschakelen Druk twee willekeurige toetsen zo lang in tot de dagtijd weer in het display verschijnt (ca. Het display kan alleen worden uitgeschakeld wanneer niet een van de klokfuncties Duur , Einde of Kookwekker in gebruik is. 3 17 Kookwekker 1. In dit geval 14:05. 21 Toepassingen, tabellen en tips Bakken Ovenfunctie: Hetelucht of Boven- en onderwarmte Bakvormen · Voor Boven- en onderwarmte zijn vormen van donker metaal en vormen met een speciale laag geschikt. · Voor Hetelucht zijn ook vormen van licht metaal geschikt. Inzetniveaus · Bakken met Boven- en onderwarmte is altijd slechts op één niveau mogelijk. · Met Hetelucht kunt u droog gebak en koekjes op 2 bakplaten tegelijk bakken. 1 bakplaat: bijvoorbeeld inzetniveau 3 1 bakvorm: bijvoorbeeld inzetniveau 1 2 bakplaten: bijvoorbeeld inzetniveau 1 en 3 22 3 Algemene aanwijzingen · Bakblik met de schuine kant naar voren plaatsen!· Grote braadstukken kunt u direct in de braadslede braden of op het rooster met hieronder de braadslede. · Wij adviseren alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden. Op deze manier blijft het vlees sappiger. · Alle soorten vlees die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden. 3 Aanwijzingen met betrekking tot de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. · Wij raden u aan vlees en vis pas vanaf 1 kg in de oven te braden. · Om het inbranden van vrijkomende vleessappen of vet te voorkomen, adviseren wij een beetje vloeistof in het braadservies te doen. · Braadstukken naar behoefte (na 1/2 - 2/3 van de braadtijd) keren. · Grote braadstukken en gevogelte gedurende de braadtijd meerdere keren met braadvocht begieten. Daarmee bereikt u een beter braadresultaat. 10 minuten voor het einde van de braadtijd uit, om te profiteren van de restwarmte. 28 Braadtabel Soort vlees Rundvlees Stoofvlees Rosbief of ossenhaas - Van binnen rood (rare) - van binnen roze (medium) - doorbakken (well done) Varkensvlees Schouderstuk, nekstuk, ham Kotelet, casselerrib Gehakt Kalfsvlees Kalfsbraadstuk Kalfsbout Lamsvlees Lamsbout, lamsgebraad Lamsrug Wild Hazenrug, hazenbout tot 1 kg Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte 3 2202501) 0:25-0:40 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg Infratherm Infratherm 1 1 150-170 1:15-2:00 1 kg 1, 5-2 kg Infratherm Infratherm 1 1 160-180 1:30-2:00 160-180 2:00-2:30 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 750 g-1 kg Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 160-180 1:30-2:00 170-180 160-170 1:00-1:30 0:45-1:00 per cm dikte per cm dikte per cm dikte Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 1902001) 1-1, 5 kg Boven- en onderwarmte 1 200-250 2:00-2:30 per cm dikte 0:05-0:06 Hoeveelheid Ovenfunctie Inzetniveau Temperatuur °C Tijd uur: min. 180-190 0:06-0:08 170-180 0:08-0:10 160-180 1:00-1:30 Ree-/hertenrug 1, 5-2 kg 1 210-220 1:15-1:45 Ree-/hertenbout 1, 5-2 kg 1 200-210 1:30-2:15 29 Soort vlees Gevogelte Stukken gevogelte Halve kip Kip, poularde Eend Gans Kalkoen Vis (stoven) Hele vissen Hoeveelheid Ovenfunctie Inzetniveau Temperatuur °C Tijd uur: min. per 200250g per 400500g 1-1, 5 kg 1, 5-2 kg 3, 5-5 kg 2, 5-3, 5 kg 4-6 kg Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm 3 3 1 1 1 1 1 200-220 0:35-0:50 190-210 190-210 0:35-0:50 0:45-1:15 180-200 1:15-1:45 160-180 2:30-3:30 160-180 1:45-2:30 140-160 2:30-4:00 1-1, 5 kg Boven- en onderwarmte 2/3 210-220 0:45-1:15 1) Oven voorverwarmen 30 Vlak-grilleren 1 3 Ovenfunctie: Grill tuurinstelling of Grote grill met maximale tempera- Let op: bij het grilleren moet de ovendeur altijd gesloten zijn. · De lege oven met de grillfuncties altijd 5 minuten voorverwarmen! [. . . ] Deur met de buitenkant naar u toe met twee handen opzij vastpakken. Deurscharnieren tegelijk zo ver mogelijk in de twee uitsparingen rechts en links onder aan de oven schuiven. Deur zo ver mogelijk naar boven optillen en dan geheel openen. Messingkleurige klemhendels aan beide deurscharnieren in de oorspronkelijke stand terugklappen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DE DIETRICH DOP890BS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DE DIETRICH DOP890BS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag