Gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DOM1195GX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DOM1195GX. Wij hopen dat dit DE DIETRICH DOM1195GX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DOM1195GX te teleladen.


Mode d'emploi DE DIETRICH DOM1195GX
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   DE DIETRICH DOM1195GX (990 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DE DIETRICH DOM1195GX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Aanwijzingen en praktische tips Milieu-informatie 2 Inhoud Gebruiksaanwijzing . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 5 7 8 8 8 9 9 Veiligheidsvoorschriften . Rooster, baakplaat en vetopvangbak plaatsen . Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten . [. . . ] Schakelaar / naar rechts draaien en vasthouden. Bovendien toets Selectie indrukken tot de indicatie weer verschijnt. 3 Kinderbeveiliging van de oven 3 De oven heeft een kinderbeveiliging. Zodra de kinderbeveiliging is ingeschakeld, kan de oven niet worden gebruikt. Om de kinderbeveiliging in te kunnen schakelen mag er geen ovenfunctie geselecteerd zijn. Schakelaar / naar links draaien en vasthouden. Tevens de toets Selectie indrukken tot in de indicatie "SAFE" verschijnt. De kinderbeveiliging is nu ingeschakeld. 25 Kinderbeveiliging uitschakelen 1. Schakelaar / naar links draaien en vasthouden. Tevens de toets Selectie indrukken tot in de indicatie "SAFE" dooft. De kinderbeveiliging is nu uitgeschakeld en de oven weer klaar voor gebruik. Veiligheidsuitschakeling van de oven 3 Als de oven na een bepaalde tijd niet wordt uitgeschakeld of wanneer de temperatuur niet wordt veranderd, dan wordt de oven automatisch uitgeschakeld. In de temperatuurindicatie knippert de laatst ingestelde temperatuur. 10 minuten voor het einde van de baktijd uitschakelen, om de nawarmte te gebruiken. Tenzij anders aangegeven, gelden de waarden in de tabellen voor het plaatsen van een gerecht in de koude oven. 2 28 Baktabel Bakken op één inzetniveau Soort gebak Gebak in vormen Tulband Zandgebak/koningstaart Biscuittaart Biscuittaart Taartbodem van zandtaartdeeg Taartbodem van roerdeeg Dichte appeltaart Appeltaart (2vormen Ø20cm, diagonaal geplaatst) Appeltaart (2vormen Ø20cm, diagonaal geplaatst) Hartige taart (bijv. quiche lorraine) Kwarktaart Gebak op het bakblik Gistbroodje/-krans Kerststol Brood (roggebrood) -eerst -dan Roomsoezen/tompoezen Biscuitrol Kruimelgebak droog Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Super-hetelucht 3 3 1 170-190 160-1801) 0:30-0:40 0:40-1:00 Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Super-hetelucht Boven- en onderwarmte Super-hetelucht 1 1 1 1 3 3 1 1 150-160 140-160 140 160 170-1801) 150-170 170-190 160 0:50-1:10 1:10-1:30 0:25-0:40 0:25-0:40 0:10-0:25 0:20-0:25 0:50-1:00 1:10-1:30 Ovenfunctie Inzetniveau Tempe-ratuur °C Tijd uur: min. Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Boven- en onderwarmte 1 180 1:10-1:30 1 1 160-180 170-190 0:30-1:10 1:00-1:30 2301) 160-180 160-1701) 180-2001) 150-160 0:25 0:30-1:00 0:15-0:30 0:10-0:20 0:20-0:40 3 3 3 29 Soort gebak Boter-/suikerkoek Vruchtentaart (op gistdeeg/roerdeeg)2) Vruchtentaart (op gistdeeg/roerdeeg)2) Vruchtentaart op zandtaartdeeg Plaatkoek met kwetsbaar beleg (bijv. kwark, room, honing) Pizza (met veel beleg)2) Pizza (dun) Turks brood Zwitsers fruitpuddinkje Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Koekjes van gistdeeg Koekjes van bladerdeeg Broodjes Broodjes Kleine cakejes (20stuks/ blik) Kleine cakejes (20stuks/ blik) Ovenfunctie Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Inzetniveau 3 3 3 3 3 Tempe-ratuur °C 190-2101) 150 170 160-170 160-1801) Tijd uur: min. 0:15-0:30 0:35-0:50 0:35-0:50 0:40-1:20 0:40-1:20 1 1 1 1 180-2001) 200-220 1) 0:30-1:00 0:10-0:25 0:08-0:15 0:35-0:50 200-220 180-200 Super-hetelucht Super-hetelucht Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Boven- en onderwarmte 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 150-160 140 160 1) 0:06-0:20 0:20-0:30 0:20-0:30 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35 0:20-0:35 0:20-0:30 0:20-0:30 150-160 80-100 100-120 150-160 170-1801) 160 180 1) 1) 1401) 1701) 1) Oven voorverwarmen 2) Opvangplaat of braadslede gebruiken 30 Bakken op meerdere niveaus Superhetelucht Soort gebak Superhetelucht Temperatuur ºC Niveau van onderen 2 niveaus 3 niveaus Tijd uur: min. Gebak op de bakplaat Roomsoezen/tompoezen Droog kruimelgebak Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Met gist gebakken koekjes Koekjes van bladerdeeg Broodjes Kleine cakejes (20stuks/blik) 1) Oven voorverwarmen 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/4 1/4 1/3/5 1/3/5 --------------150-160 140 160-170 80-100 100-120 160-170 170-180 160 1401) 1) 1/4 1/3 ----- 160-1801)) 140-160 0:35-0:60 0:30-0:60 0:15-0:35 0:20-0:60 0:25-0:40 2:10-2:50 0:40-1:20 0:30-0:60 0:30-0:50 0:30-0:45 0:25-0:40 31 Baktips Bakresultaat De onderkant van het gebak is te licht van kleur Het gebak zakt in (wordt klef, papperig, vochtig) Mogelijke oorzaak Verkeerde inschuifhoogte Oplossing Gebak lager inschuiven Te hoge baktemperatuur Te korte baktijd Baktemperatuur iets lager instellen Baktijd verlengen Baktijden kunnen niet worden verkort door een hogere baktemperatuur Gebruik minder vloeistof Let op de kneedtijden, in het bijzonder bij het gebruik van keukenmachines Baktemperatuur hoger instellen Baktijd verkorten Te veel vocht in het deeg Gebak is te droog Te lage baktemperatuur Te lange baktijd Gebak wordt ongelijk- Te hoge baktemperatuur en te Baktemperatuur lager instelmatig bruin korte baktijd len en baktijd verlengen Het deeg is ongelijkmatig ver- Het deeg gelijkmatig over de deeld bakplaat verdelen Vetfilter is geplaatst Gebak wordt niet gaar Te lage temperatuur binnen de aangegeven baktijd Vetfilter is geplaatst Vetfilter verwijderen Baktemperatuur iets hoger instellen Vetfilter verwijderen 32 Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten Gerecht Ovenfunctie Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Infratherm 1) Inzetniveau 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 180-200 180-200 160-170 160-170 180-200 180-200 160-170 Tijd uur: min. 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00 Pastaschotel Lasagne Gegratineerde groente1) Gegratineerd stokbrood Zoete ovenschotels Visschotels Gevulde groente 1) Oven voorverwarmen Infratherm Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Infratherm Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten Gerecht Ovenfunctie Boven- en onderwarmte Infratherm Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Inzetniveau 3 Temperatuur °C Tijd Diepvriespizza Patates frites1) (300-600 g) Stokbrood volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant 200-220 15-25 min. 3 3 volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant Vruchtentaart 3 1) Opmerking: patates frites tussendoor 2 tot 3 keer keren 33 Braden Ovenfunctie: Boven- en onderwarmte Plaats voor het braden het vetfilter!Braadservies · Om te braden is ieder hittebestendig servies geschikt (zie opgave fabrikant!). · Grote braadstukken kunt u direct in de braadslede braden of op het rooster met hieronder de braadslede. · Wij adviseren alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden. Op deze manier blijft het vlees sappiger. · Alle soorten vlees die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden. [. . . ] Zet de klemhendel (A) aan de beide deurscharnieren terug in de oorspronkelijke positie. 4. Bakovendeur sluiten. 47 Het glas van deur van de bakoven De bakovendeur is uitgerust met vier achter elkaar aangebrachte glasplaten. De binnenste glasplaten kunnen eraf gehaald worden, tijdens het reinigen. Als er kracht wordt uitgeoefend, vooral aan de zijkanten van de voorruit, kan het glas breken. 1 De glasplaten van de deur demonteren 1. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DE DIETRICH DOM1195GX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DE DIETRICH DOM1195GX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag