Gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DME721Z

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DME721Z. Wij hopen dat dit DE DIETRICH DME721Z handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DME721Z te teleladen.


DE DIETRICH DME721Z : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (378 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   DE DIETRICH DME721Z (374 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DE DIETRICH DME721Z

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Stecken Sie keine Gegenstände in die Lüftungsöffnungen oder die Sicherheits-Türverriegelungen. Berühren Sie nie die Mikrowellentür, das Mikrowellengehäuse, die Lüftungsöffnungen, Zubehörteile oder das Essgeschirr direkt nach dem Grill-, Kombi- oder Automatikmenü-Vorgang. Stellen Sie sich nie direkt vor die Mikrowelle, wenn Sie die Tür öffnen. Die Kinder müssen die Gefahren bei unsachgemäßer Benutzung verstehen. [. . . ] Druk nu op de toets d , , Klok" en het display gaat over naar de minuten-instelling. op het LED-display knippert , , :" ten teken dat de procedure , , Klok instellen" succesvol afgesloten werd. Opmerking: als u de toets , , Wissen/Stop" i indrukt, keert de magnetron automatisch terug naar de vorige status. De magnetron beschikt over een eierwekker waarvan u ook zonder de aanwending van de magnetronoven gebruik kunt maken. Op het LED-display knippert , , 0:00" en het rode kloksymbool gaat branden . Zodra de ingestelde verstreken is, klinkt het geluidssignaal meerdere keren achterelkaar. druk op de toets i , , Wissen/Stop" om het geluidssignaal te stoppen. Opmerking: zolang de eierwekker loopt kan de tijd niet afgelezen worden. Let op: het metalen rooster mag alleen op het glazen draaiplateau gebruikt worden. Let wel dat de magnetron vanbinnen uitermate heet kan zijn en ga derhalve voorzichtig te werk. De Crispy-Pan is geschikt voor alle gebruikelijke kanten-klaar pizza's met een doorsnede van 25, 5 cm. Druk zesmaal op de toets o , , Vermogen" om 300 Watt vermogen voor het ontdooien in te stellen. Draai aan de draaiknop a om de gaartijd (duur: 15:00) bij 300 W vermogen in te stellen. Draai aan de draaiknop a om de gaartijd (duur: 10:00) bij 600 W vermogen in te stellen. U kunt met dit programma een bepaalde starttijd voor het garen of het grillen van de spijzen voorprogrammeren. als u de instellingen correct uitgevoerd heeft , start het apparaat automatisch op het ingestelde tijdstip. Opmerking: de klok moet ingesteld zijn om de functie , , Voorinstellingen" te kunnen kiezen. Het LED-display geeft de nu ingestelde dagtijd weer; het cijfer voor de uren begint te knipperen. Druk op de toets t , , Voorinstellingen", nu begint het cijfer voor de minuten te knipperen. Voer het gewenste garingsprogramma in: Voor de magnetronstand: druk het desbetreffende aantal keren op de toets o , , Vermogen" om de vermogensinstelling te kiezen. Voor de grillstand: druk eenmaal op de toets z , , Grill/Combi" om de grillfunctie te activeren. U wilt om 12:45 uur uw maaltijd automatisch op 400 Watt vermogen gedurende 10 minuten verwarmen. [. . . ] Voeg dan het gehakt en de tomatenpuree toe ­ alles nog 8­ 10 minuten op 600 Watt garen. Roer er 3/4 beker zure room door en breng het met peper en zout op smaak. Was en maak de broccoli panklaar en doe ze met 4 eetlepels water in een magnetronschaal. Doe de macaroni, groente en gehaktsaus in een vuurvaste schaal en meng alles. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DE DIETRICH DME721Z

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DE DIETRICH DME721Z zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag