Gebruiksaanwijzing CUISINART YM401E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CUISINART YM401E. Wij hopen dat dit CUISINART YM401E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CUISINART YM401E te teleladen.


CUISINART YM401E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (411 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CUISINART YM401E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] : de ideale temperatuur voor het maken van kwark, en verse (room)kaasjes. Voor elke instelling kan de kooktijd worden aangepast: • Bereid het recept volgens de aanwijzingen (basisrecept of eigen recept). € De bereidingstijd kan aangepast worden aan uw recept en uw voorkeur, met behulp van de « + » en «-» -knoppen • Wanneer het apparaat aanstaat, zal de klok elk uur terugtellen. Aan het einde van de bereidingstijd laat het apparaat 3 geluidssignalen horen om aan te geven dat de yoghurtmaker klaar is en automatisch stopt. [. . . ] € Voeg voor gezoete yoghurt aan het basisrecept 125 ml gezoete gecondenseerde melk toe. HET MAKEN VAN KWARK EN ‘FAISELLE’-KAAS Basisrecept Zorg dat de ingrediënten op kamertemperatuur zijn, en meng ze door elkaar: - 1 liter gepasteuriseerde volle melk - 2 kuipjes ‘petit suisse’ of andere verse roomkaas - 2 druppels stremsel • Bereid het recept volgens de aanwijzingen (basisrecept of eigen recept). € De bereidingstijd kan aangepast worden aan uw recept en uw voorkeur, met behulp van de « + » en «-» -knoppen • Wanneer het apparaat aanstaat, zal de klok elk uur terugtellen. Aan het einde van de bereidingstijd laat het apparaat 3 geluidssignalen horen om aan te geven dat de kwarkmaker klaar is en automatisch stopt. Opmerking: Om de kwark- & kaasmaker uit te schakelen voordat het programma is voltooid, drukt u op de knop. € Om de kwark uit te laten lekken, draait u het geperforeerde vormpje (het uitlekbakje) een kwartslag in het potje. € Hoe langer u de kwark laat uitlekken, hoe steviger de structuur wordt. 1 Uitlektijd: Kwark : 2 à 4 uur ‘Faiselle’ kaas (stevige kwark) : 6 à 10 uur Verse (room)kaas : 12 à 24 uur Opmerking: Het is belangrijk dat de uitgelekte wei tijdens het uitlekproces wordt verwijderd. Na de maximale uitlektijd, is het mogelijk om de kaas te laten rijpen. Bereiding en rijping van de kaas • Voor een droge kaas, stort u de verse kaas uit de vorm op een kaasdoek of een theedoek en plaatst die in een zeef in de koelkast gedurende 12 uur. U kunt de kaas ook extra smaak geven met verschillende kruiden zoals komijn, koriander, paprika, tuinkruiden, 26 pepers etc. € Om de kaas verder te laten rijpen, plaatst u hem vervolgens in een geventileerde kelder van ongeveer15°C en draait u de kaas dagelijks om. Hoe kort of hoe lang u de kaas laat rijpen, hangt af van uw eigen smaak. Binnen de kortste keren zult u precies weten hoe lang u de kaas moet laten rijpen om precies naar uw smaak te zijn. Advies van de chef-kok Suggesties voor het kiezen van de melk Hoe romiger de melk, hoe dikker en smeuïger het resultaat. Daarom worden de beste resultaten verkregen met volle verse melk of volle UHT-melk. Bij gebruik van rauwe melk, raden wij aan om de melk voor gebruik te koken, om alle mogelijke schadelijke bacteriën te doden. Bij gebruik van schapenmelk of geitenmelk, is de vorming van wei nog belangrijker. Aanbevolen bereidingstijd Volle melk: 12 uur Halfvolle melk: 14 uur Rauwe melk (vooraf gekookt): 10 uur Deze tijden zijn van toepassing op melk op kamertemperatuur. Hoe kouder de melk is, hoe meer de bereidingstijd verlengd moet worden. De kaasfermenten Verschillende soorten fermenten kunnen worden gebruikt: - Een vers roomkaasje uit de winkel, (zoals een « petitsuisse »). Let er bij deze doorkweekmethode wel op dat u dit proces niet vaker dan 4 keer herhaalt. [. . . ] reparaties dienen uitsluitend te worden uitgevoerd door de fabrikant. € Dit apparaat is niet geschikt om te worden gebruikt door personen (waaronder kinderen) waarvan de fysieke, zintuiglijke of mentale capaciteiten beperkt zijn. Dit geldt ook voor mensen zonder ervaring of kennis, behalve wanneer iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid, toezicht houdt, of vooraf instructies geeft met betrekking tot het gebruik van het apparaat. Het is raadzaam om toezicht te houden op kinderen, zodat ze niet met het apparaat gaan spelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CUISINART YM401E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CUISINART YM401E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag