Gebruiksaanwijzing CONSTRUCTA CF234750

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CONSTRUCTA CF234750. Wij hopen dat dit CONSTRUCTA CF234750 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CONSTRUCTA CF234750 te teleladen.


Mode d'emploi CONSTRUCTA CF234750
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CONSTRUCTA CF234750 (1722 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CONSTRUCTA CF234750

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om net zoveel plezier te hebben van het koken als van het eten raden wij u aan om deze gebruiksaanwijzing te lezen. Dan kunt u alle technische voordelen van uw fornuis benutten. U krijgt belangrijke informatie over de veiligheid. U maakt kennis met de onderdelen van uw nieuwe fornuis En wij laten u stap voor stap zien hoe u kunt instellen. [. . . ] strooisel H 1 niveau H 2 niveaus Plaatgebak met sappig beleg, bijv. roomachtig 1 plaat Krans van gistdeeg / gevlochten gistdeeg (500g) Springvorm Tulbandvorm * Oven voorverwarmen Hetelucht 3 Inschuif Temperatuur hoogte in ºC Bakduur minuten Boven /onderwarmte % Inschuif Temperatuur hoogte in ºC 3 3+1 3 3 2 2 160 180 150 170 160 180 140 160 140 160 140 160 25 35 35 45 40 50 25 55 30 45 35 70 3 170 180 3 2 2 2 160 180 170 190 150 170 150 170 Klein gebak Gistdeeg H 1 niveau H 2 niveaus Schuimgebakmassa H 1 niveau H 2 niveaus Bladerdeeg H 1 niveau H 2 niveaus Soezenbeslag H 1 niveau H 2 niveaus Roerdeeg, bijv. muffins H 1 niveau H 2 niveaus Hetelucht 3 Inschuif Temperatuur hoogte in ºC 3 3+1 3 3+1 3 3+1 3 3+1 160 180 160 180 80 100 80 100 180 200 180 200 190 200 190 200 Bakduur minuten 20 35 25 35 100 150 Boven /onderwarmte % Inschuif Temperatuur hoogte in ºC 2 190 210 2 80 100 20 35 25 35 25 40 30 40 20 25 25 30 15 25 25 35 2 180 200 2 210 230 3+1 160 180 140 160 130 150 3 180 200 Zandtaartdeeg, bijv. boterkoekjes H 1 niveau 3 H 2 niveaus 3+1 3 130 150 29 Baktabel voor gerechten en diepvries kant en klaar producten De Pizzastand 6 is bijzonder geschikt voor vers bereide gerechten, die veel warmte van de onderkant nodig hebben, en voor diepgevroren kant en klaar producten. Let op de volgende punten: H Bedekt de bakplaat met bakpapier H Leg de patates frites niet over elkaar H Keer diepgevroren aardappelproducten na de helft van de bakduur H Diepgevroren aardappelproducten pas na het bakken kruiden H Laat bij het opbakken van broodjes wat ruimte tussen de afzonderlijke broodjes. Leg er niet te veel op een bakplaat H Houd de instructies van de producent aan De waarden in de tabel zijn richtwaarden en gelden voor bakplaten van aluminium. De waarden kunnen variëren, afhankelijk van de soort en hoeveelheid deeg en de bakvorm. Wij raden u aan om de eerste keer de laagste van de opgegeven temperaturen in te stellen. In principe levert de laagste temperatuur de meest gelijkmatige bruining op. De waarden in de tabel gelden voor het inschuiven in een koude oven. Met de Pizzastand 0 kunt u niet op twee niveaus bakken. Gerechten Gerechten Pizza, vers H 1 niveau H 2 niveaus Gemarmerde cake * Oven voorverwarmen Hetelucht 3 Inschuif Temperatuur hoogte in ºC Bakduur minuten Pizzastand 0 Inschuif Temperatuur hoogte in ºC 3 3+1 190 200* 180 200 15 30 40 50 8 12 1 1 180 200* 275* 30 Gerechten Quiche Taart Zwitserse vruchtentaart Aardappelgratin van rauwe aardappelen Pizza, diepvries H 1 niveau H 2 niveaus Aardappelproducten Patates frites H 1 niveau H 2 niveaus Kroketten/rösti Bakproducten Broodjes, voorgebakken, diepvries Afbakbroodjes, diepvries Afbakbroodjes, voorgebakken Strudel, diepvries * Oven voorverwarmen Hetelucht 3 Inschuif Temperatuur hoogte in ºC 3 160 180 2 180 200* 3 180 190 2 150 160 Bakduur minuten 45 60 50 60 35 60 60 75 Pizzastand 0 Inschuif Temperatuur hoogte in ºC 2 170 180 1 170 190* 3 200 210 2 150 160 3 3+1 190 200 170 200* 15 35 20 35 2 170 220 3+1 3 3 3 3 3 180 200 190 200 180 200 160 180 180 200 190 200 20 30 30 40 15 25 10 25 10 25 10 15 30 40 3 3 3 3 3 3 190 210 190 220 180 200 180 200 180 200 190 210 Tips en trucks Het gebak is te licht Inschuifhoogte en aanbevolen bakmateriaal controleren. Plaats uw bakvorm op het rooster en niet op de bakplaat. Bakduur verlengen of temperatuur verhogen. Bakduur verkorten of temperatuur reduceren. Inschuifhoogte en temperatuur controleren. Bakvorm niet direct voor de luchtuitlaten van de ovenachterwand plaatsen. Juiste positie van de bakvorm op het rooster controleren. Inschuifhoogte en temperatuur controleren. Bij het bakken van klein gebak gelijke afmetingen en diktes gebruiken. Bakduur verkorten en temperatuur iets verhogen. Het gebak is te donker Het gebak in de bakvorm is onregelmatig gebruind Het gebak op de bakplaat is onregelmatig gebruind Het gebak is te droog 31 Het gebak is van binnen te vochtig Temperatuur verlagen. Let op: Baktijden laten zich door hogere temperaturen niet verkorten (van buiten gaar, van binnen rauw). Bakduur verlengen en keukendeeg langer laten rijzen. [. . . ] indicatielampjes branden niet meer) Vloeistof of dunvloeibaar deeg wordt zeer eenzijdig verdeeld Mogelijke oorzaak Zekering defect Apparaat niet waterpas ingebouwd Apparaat functioneert niet meer, Stroomtoevoer is onderbroken op het klokdisplay knippert : Op het klokdisplay knippert De stroomtoevoer is :, op het temperatuurdisplay onderbroken terwijl het verschijnt rrr" apparaat in gebruik was Bediening van het apparaat is niet mogelijk, op het temperatuur display verschijnt D en Bediening van het apparaat is niet mogelijk, op het temperatuur display verschijnt D en Apparaat warmt niet op, op het klokdisplay knippert de dubbele punt, op het temperatuurdisplay verschijnt bijv. © Apparaat is geblokkeerd Apparaat is permanent geblokkeerd Toetscombinatie gebruikt Oplossing Zekeringen in de meterkast controleren, eventueel vervangen Inbouw van het apparaat controleren (zie installatievoorschrift) Tijd opnieuw instellen (zie het hoofdstuk: Elektronische klok) Klokfunctietoets indrukken, tijd opnieuw instellen (zie het hoofdstuk: Elektronische klok) Blokkering deactiveren (zie het hoofdstuk: Kinderslot) Permanente blokkering deactiveren (zie het hoofdstuk: Kinderslot) Apparaat uitschakelen, info toets 3 seconden lang indrukken, vervolgens de klokfunctietoets 4 seconden lang indrukken, tenslotte de info toets opnieuw 3 seconden lang indrukken 54 Storing Elektronisch gestuurde functies vertonen een storing Bij het inschakelen van een functie verschijnt of op het temperatuurdisplay Apparaat is automatisch uitgeschakeld, op het temperatuurdisplay knippert Bij het braden of grillen ontstaat een walm Mogelijke oorzaak Energetische impulsen (bijv. een blikseminslag) Apparaat is niet volledig afgekoeld Apparaat is als beveiliging tegen oververhitting uitgeschakeld Vet op het grillelement verbrandt Rooster of braadslede verkeerd ingeschoven Oplossing Betreffende functie opnieuw instellen Wachten tot het apparaat afgekoeld is, vervolgens de functie opnieuw inschakelen Functieschakelaar naar stand Û terugdraaien Verder grillen of braden tot het vet op het grillelement verbrand is Rooster in de braadslede leggen en samen op een lagere inschuifhoogte plaatsen Apparaatdeur tijdens het gebruik af en toe kort openen Niet mogelijk Apparaat bij 100 ºC opwarmen en na 5 minuten weer uitschakelen In de binnenruimte treedt versterkt condenswater op Geëmailleerde toebehoren vertonen matte, lichte vlekken Deurruiten zijn beslagen Normaal verschijnsel (bijv. bij gebak met zeer vochtige bovenkant of bij grote stukken vlees) Normaal verschijnsel door afdruipend vlees of vruchtensap Normaal verschijnsel, dat ontstaat door temperatuurverschillen Foutmeldingen met Wordt op het display een foutmelding met weergegeven, druk dan op de toets 0. Het kan zijn dat u vervolgens de tijd opnieuw moet instellen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CONSTRUCTA CF234750

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CONSTRUCTA CF234750 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag