Gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN 801504 SCHEMA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN 801504. Wij hopen dat dit CHAMBERLAIN 801504 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN 801504 te teleladen.


Mode d'emploi CHAMBERLAIN 801504
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CHAMBERLAIN 801504SCHEMA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats de vrije lus van de kabel (2) zoals afgebeeld over de pen op de onderhelft van het koppelstuk (3). Maak een stevige lus (4) in het vrije uiteinde van het ontkoppelingskoord en plaats deze over de andere pen van het koppelstuk (5). [. . . ] Druk de pen met de kabellus door het gat in de ontkoppelingsarm van de slede. Druk de bovenhelft van het koppelstuk (6) op de pennen tot onder de inkepingen (7). Controleer of de kabellus en het noodkoord stevig aan de pennen vast zitten. Druk de klemveer (8) op de bovenhelft van het koppelstuk totdat hij in de inkepingen vastklemt. Zie afbeeldingen A, B, C en D; bind overtollige kabel met plastic band (4) aan de deurarm vast. Zo bedient u het ontkoppelingsslot: Steek de sleutel in het slot en draai naar rechts. Als u een metalen deurconstructie heeft, zie dan de speciale instructies onder "VOETNOOT". afbeelding E ­ Installatie van het ontkoppelingsslot: Bevestig het gatenpatroon G op de aangetekende plaats. Boor vanaf de buitenkant van de deur een gat met een doorsnede van 19mm voor het slot (1) en twee 6, 5mm gaten aan weerszijden hiervan (2) voor de 1/4"-20x2-1/2" bevestigingsbouten. Bij alle gaten de deur geheel doorboren. Rol de kabel uit die aan het uiteinde van de tuimelaar is bevestigd. leid de kabel (3) vanaf de buitenkant door het 19mm gat. [. . . ] leid de kabel (3) vanaf de buitenkant door het 19mm gat. Schuif het slot in het gat totdat het gelijk met de deur valt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CHAMBERLAIN 801504

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CHAMBERLAIN 801504 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag