Gebruiksaanwijzing CANON W 2200 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON W 2200. Wij hopen dat dit CANON W 2200 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON W 2200 te teleladen.


CANON W 2200 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (754 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON W 2200 BROCHURE (266 ko)
   CANON W 2200 BROCHURE (755 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON W 2200BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] W2200 grafische kleurenprinter Snelle foto- en proofprinter met extreem hoge afdrukkwaliteit · Zeer hoge kleurnauwkeurigheid · Hoge printresolutie: 2. 400 x 1. 200 dpi · Zeer hoge printsnelheid · Eenvoudig aansluiten op PC/Mac netwerk · Hoge capaciteit, gescheiden inkttanks · Voor diverse printmaterialen Constante kleurkwaliteit bij elke printopdracht Versterk uw concurrentiepositie met een grafische printer die is ontworpen voor nauwkeurige kleurreproductie en een professionele kwaliteit. [. . . ] De printer is met de standaard Ethernet interface eenvoudig op te nemen in uw huidige Windows of Mac netwerk. Bovendien ondersteunt de W2200 Canons NetSpot® Suite management software voor het aansturen, beheren en bewaken van de printers in uw netwerk. KOSTENBESPARENDE PRODUCTIVITEIT De W2200 stelt u in staat de productiviteit te verhogen en gelijktijdig op kosten te besparen. De hoge capaciteit inkttanks kunnen per kleur worden vervangen om zo verspilling van inkt te voorkomen. Het door Canon ontwikkelde inktdetectiesysteem bewaakt continu het peil in de inkttanks. En met de optionele papiercassette kan de standaard papiercapaciteit van 250 vel verder worden verhoogd. U voorkomt kostbare onderbrekingen als gevolg van te weinig inkt of papier, zodat de W2200 ook de ideale keuze is voor het onafgebroken printen van langere runs. Technische gegevens W2200 Printmethode Printresolutie Aantal spuitopeningen Druppelvolume Kleuren Bubble Jet technologie 2. 400 x 1. 200, 1. 200 x 1. 200 dpi 1. 280 per kleur 4 picoliters Zwart, cyaan, magenta, yellow, light cyaan en light magenta. Type inkt Inktcapaciteit Papier invoer Type printmaterialen Dye inkten 130 ml per inkttank Cassette of handmatige papierinvoer Normaal papier, gekleurd papier, speciaal papier, glansfilm, glanzend papier, OHP, sneldrogend OHP, fotopapier voor drukproeven, matglans fotopapier, papier voor proefdrukken (zijdeglans), dik papier (max. 250 vel Optionele 2e cassette Proefdrukpapier: 50 vel, overige: n. v. t. [. . . ] De technische gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON W 2200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON W 2200 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag