Gebruiksaanwijzing CANON PIXMA TS6251

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON PIXMA TS6251. Wij hopen dat dit CANON PIXMA TS6251 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON PIXMA TS6251 te teleladen.


CANON PIXMA TS6251 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (26342 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON PIXMA TS6251

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € • Netsnoer • • • 2 Inkttanks voor installatie V  eiligheidsinformatie en belangrijke informatie Aan de Slag-gids (deze handleiding) Open het bedieningspaneel en druk op de knop AAN (ON). B a NEDERLANDS Installatie-cd-rom 3 Blader en tik om uw taal te selecteren en tik daarna op OK. Gebruikt • Als u de printer folie nog terwijl de oranje tape en de beschermende aanwezig zijn, leidt dit tot 2 Open de scaneenheid / klep en verwijder de oranje tape. [. . . ] Lees "Gegevens verzenden naar Canon" in Veiligheidsinformatie en belangrijke informatie. Afgedrukt patroon voor Uitlijning printkop (Print Head Alignment) 3 De printer instellen Met welk apparaat maakt u verbinding? computer Computer en smartphone Smartphone Geen apparaat pagina 6 6-b Druk op de knop Stoppen (Stop) en selecteer Niet verbinden (Do not connect) > Ja (Yes) in deze volgorde. 6-a Verbinden met een computer Als u meerdere computers gebruikt, voert u deze stappen uit op elke computer. Er zijn twee methoden, " Online installatie" en " De meegeleverde installatie-cd-rom gebruiken (alleen Windows)". Online installatie 1 2 3 4 Ga naar de Canon-website op een computer. 5 Klik op Als u uw printer al hebt voorbereid, gaat u naar Verbinden. Opmerking Als u een computer gebruikt met Windows (behalve Windows 10 S) of macOS, gaat u verder naar de volgende stap. Als u een computer gebruikt met een ander besturingssysteem, gaat u verder met de installatie door de instructies op het scherm uit te voeren. 1 a op het volgende bericht wanneer dit Klik rechts op het computerscherm wordt weergegeven. Als u ook verbinding wilt maken met een smartphone, raadpleegt u "6-b. 5 NEDERLANDS Opmerking Als het bericht niet wordt weergegeven (of niet meer zichtbaar is), klikt u op het pictogram Verkenner (File Explorer) op de taakbalk. Dubbelklik op het cd-rompictogram aan de rechterkant (wanneer de inhoud van de cd wordt weergegeven, dubbelklikt u op Msetup4. De printer instellen 6-b Verbinden met een smartphone Als u meerdere smartphones gebruikt, voert u deze stappen uit op elke smartphone. V b  erbind uw smartphone met de draadloze router* (als u een draadloze router gebruikt). * Raadpleeg de handleiding van uw smartphone en draadloze router voor meer informatie over deze procedures. [. . . ] 7 NEDERLANDS • De printer wordt geregistreerd met de meest geschikte Fotopapier plaatsen Fotopapier kan alleen in de achterste lade worden geplaatst. 2 Open het klepje over de invoersleuf en schuif de papiergeleider aan de rechterkant helemaal naar rechts. A c b 3 Plaats meerdere vellen fotopapier met de afdrukzijde omhoog en schuif de papiergeleider aan de zijkant tegen de rand van de stapel papier. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON PIXMA TS6251

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON PIXMA TS6251 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag