Gebruiksaanwijzing CANON PIXMA TS3150

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON PIXMA TS3150. Wij hopen dat dit CANON PIXMA TS3150 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON PIXMA TS3150 te teleladen.


CANON PIXMA TS3150 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8018 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON PIXMA TS3150

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Uitsluitend bestemd voor de Europese Unie en EER (Noorwegen, IJsland en Liechtenstein) Dit symbool geeft aan dat dit product in overeenstemming met de AEEA-richtlijn (2012/19/EU) en de nationale wetgeving niet mag worden afgevoerd met het huishoudelijk afval. [. . . ] Bovendien werkt u door een juiste afvoer van dit product mee aan het effectieve gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Voor meer informatie over waar u uw afgedankte apparatuur kunt inleveren voor recycling kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in uw woonplaats, de reinigingsdienst, of het afvalverwerkingsbedrijf. U kunt ook het schema voor de afvoer van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA) raadplegen. Ga voor meer informatie over het inzamelen en recyclen van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur naar www. (9) LCD (affichage à cristaux liquides) Affiche le nombre de copies, le code d'entretien, le code d'erreur ou différentes icônes. (5) Affichage par segment Affiche le nombre de copies, le code d'entretien ou le code d'erreur. [. . . ] Si le code d'erreur est « E03 » : Vérifiez le code d'erreur apparaissant sur l'écran LCD et le code de support correspondant. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON PIXMA TS3150

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON PIXMA TS3150 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag