Gebruiksaanwijzing CANON SMARTLF GX 42 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON SMARTLF GX 42. Wij hopen dat dit CANON SMARTLF GX 42 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON SMARTLF GX 42 te teleladen.


CANON SMARTLF GX 42 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (377 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON SMARTLF GX 42 BROCHURE (585 ko)
   CANON SMARTLF GX 42 BROCHURE (223 ko)
   CANON SMARTLF GX 42 BROCHURE (290 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON SMARTLF GX 42BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Moeiteloos scannen van grootformaat documenten SmartLF Gx+ 42/Gx+ T42 you can Met de SmartLF Gx+ 42 en Gx+ T42 scanners kunt u grootformaat kleurendocumenten snel en gemakkelijk met hoge kwaliteit scannen en kopiëren. [. . . ] De scansnelheid is proportioneel over het gehele resolutiegebied dat door de scanner wordt ondersteund. De daadwerkelijke scansnelheden zijn afhankelijk van de prestaties van het hostsysteem. De genoemde maximale snelheden kunnen worden begrensd door de effectieve bandbreedte van USB2 of ethernet i/f en worden niet voor alle typen afdrukmateriaal gegarandeerd. De genoemde scannauwkeurigheid is afhankelijk van de gebruiksomgeving en het type & dikte van het afdrukmateriaal. Colortrac meet de nauwkeurigheid door het scannen van een origineel waarop een vierkant van 68, 58 cm (27 inch) is afgedrukt. De pixelcoördinaten van de hoekpunten van de doelafbeelding worden gemeten en vergeleken met de bekende afmetingen van het origineel. SmartLF Gx+ scanners zijn getest bij 20°C +/- 3°C, 60% +/- 10% RL niet-condenserend. 4 De maximale resolutie & grootte van een afbeelding wordt beperkt door de ingestelde bestandsindeling, de beschikbare ruimte op de harde schijf en het besturingssysteem van de computer. [. . . ] 023-568 16 30 Fax 023-567 02 64 www. canon. nl Canon Belgium NV/SA Berkenlaan 3 1831 Diegem Tel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON SMARTLF GX 42

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON SMARTLF GX 42 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag