Gebruiksaanwijzing CANON SMARTLF CI 40 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON SMARTLF CI 40. Wij hopen dat dit CANON SMARTLF CI 40 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON SMARTLF CI 40 te teleladen.


CANON SMARTLF CI 40 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (315 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON SMARTLF CI 40 BROCHURE (290 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON SMARTLF CI 40BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] SmartLF Ci 40 Grootformaat CIS scanner Front loading, front output grootformaat scanner CAD & GIS document scanner, compatibel met iPF610, iPF710, iPF720, iPF810 en iPF820 De SmartLF Ci 40 is een snelle grootformaat scanner die is ontworpen voor de CAD & GIS markten. [. . . ] De Turbo mode gebruikt voor het scannen een digitale softwarematige interpolatie om de resolutie in de papierrichting te verdubbelen en zo een hogere scanresolutie te simuleren. De scannauwkeurigheid kan variëren en is afhankelijk van de werkomgeving en het type & de dikte van het scanmateriaal. Colortrac meet de nauwkeurigheid door een papieren origineel met een geprint vierkant te scannen. De pixelcoördinaten van de doelafbeelding worden gemeten en vergeleken met de bekende afmetingen van het origineel. SmartLF Ci 40 scanners zijn getest bij 20oC +/- 3oC, 60% +/- 10% rL (geen condensatie). De maximale resolutie en het te kiezen formaat voor een afbeelding worden beperkt door het opgegeven type bestand, de beschikbare ruimte op de harde schijf & het besturingssysteem van de computer. 16 kleuren rGB (4-bits) adaptieve, geïndexeerde paletafbeeldingen zijn een kenmerk van de optionele Colortrac ScanWorks software. De ondersteunde talen zijn: Chinees (Mandarijn), Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, russisch, Spaans. [. . . ] 023-568 16 30 Fax 023-567 02 64 www. canon. nl Canon Belgium NV/SA Berkenlaan 3 1831 Diegem Tel: 02 / 722 04 11 Fax: 02 / 721 32 74 www. canon. be [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON SMARTLF CI 40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON SMARTLF CI 40 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag