Gebruiksaanwijzing CANON SDD BLM 300C BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON SDD BLM 300C. Wij hopen dat dit CANON SDD BLM 300C handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON SDD BLM 300C te teleladen.


CANON SDD BLM 300C BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (490 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON SDD BLM 300C BROCHURE (503 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON SDD BLM 300CBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Maak boekjes online en vergroot uw productiviteit SDD BLM300C Booklet Maker Na het afdrukken van documenten bent u niet altijd meteen klaar. [. . . ] Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u boekjes aflopend wilt produceren. Deze module wordt gebruikt in samenwerking met de trimmer waardoor er aan drie zijden wordt schoongesneden. SquareFold™ Een andere optie is de SquareFold™-module. Met deze module kunt u de rug van het boekje rechtdrukken zodat het een conventioneel boekje wordt, wat gegarandeerd een professioneel uitziend eindresultaat oplevert. Voor deze module moet u ten minste de trimmer gebruiken. Optionele modules beschikbaar Kies eenvoudig de juiste oplossing voor het maken van boekjes uit een groot aantal mogelijke combinaties. Verscheidene optionele modules kunnen worden toegevoegd of worden samengekoppeld om een flexibele online oplossing te bieden. Het resultaat van de boekjesmaker komt altijd op een uitvoerband, ongeacht de gekozen optie(s). Rotator Voor een optimale productiviteit bij het produceren van A5-boekjes, is de rotatormodule vereist. Deze eenheid draait elk A4-vel met 90 graden, waardoor de printer met maximale productiviteit kan afdrukken. Trimmer Ten eerste is het systeem gewoonlijk uitgerust met een trimmer. Doordat de trimmer de lange (open) zijkant van het boekje snijdt, krijgt u een veel mooier afgewerkt boekje. [. . . ] Brabantlaan 2 5216 TV 's-Hertogenbosch Telefoon (073) 6 815 815 Fax (073) 6 120 685 E-mail info@canon. nl canon. nl HR 34045532 Nederlandse versie © Canon Europa N. V. , 2013 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON SDD BLM 300C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON SDD BLM 300C zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag