Gebruiksaanwijzing CANON RE-455X BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON RE-455X. Wij hopen dat dit CANON RE-455X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON RE-455X te teleladen.


CANON RE-455X BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (118 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON RE-455X (2154 ko)
   CANON RE-455X BROCHURE (177 ko)
   CANON RE-455X COMMANDS (13 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON RE-455XBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] VIDEO VISUALISER RE-455X Breng uw presentaties tot leven met live 3D beelden Niets brengt uw presentatie zo tot leven als de RE-455X, de nieuwste Video Visualiser van Canon. [. . . ] Veilinghuizen en juweliers kunnen de details van kunstvoorwerpen aan een groter publiek tonen. Met de macrofunctie kunt u zelfs de kleinste details opnemen in uw presentatie. Bedieningspaneel Hoofdkenmerken · Hoge resolutie XGA uitvoer: 1024 x 768 pixels. De RE-455X produceert beelden met een snelheid van 15 bps, zodat ook bewegende voorwerpen vloeiend worden getoond. Voor perfecte volbeeldpresentaties van voorwerpen die niet groter zijn dan 31, 5 x 23, 7 mm. Autofocus, Automatische belichting en Automatische witbalans ­ volledig automatisch en onafhankelijk geregeld. Sluit een PC aan op de Visualiser en schakel met één druk op de toets tussen beide systemen. Krachtige 6 W TL lampen zorgen voor een gelijkmatige en natuurlijke witte belichting. [. . . ] 023-568 16 03 Fax 023-567 0289 www. canon. nl Canon Belgium NV/SA Bessenveldstraat 7 1831 Diegem Tel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON RE-455X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON RE-455X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag