Gebruiksaanwijzing CANON POSTERARTIST BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON POSTERARTIST. Wij hopen dat dit CANON POSTERARTIST handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON POSTERARTIST te teleladen.


CANON POSTERARTIST BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (202 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON POSTERARTIST BROCHURE (201 ko)
   CANON POSTERARTIST BROCHURE (4452 ko)
   CANON POSTERARTIST PROFESSIONAL SERVICE & SUPPORT (3927 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON POSTERARTISTBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] GROOTFORMAAT PRINTOPLOSSINGEN Verken de fascinerende mogelijkheden met Canon. Canon Inc. [. . . ] Kies indien gewenst voor printen zonder witrand. Kies in het menu de foto's en afbeeldingen die passen bij uw ontwerp. De afbeeldingen worden automatisch aangepast aan het kader of kunnen desgewenst door uzelf worden aangepast. Het ontwerpen en produceren van perfecte posters en reclameborden die de aandacht trekken, was nog nooit zo eenvoudig. Canon's PosterArtist biedt u met slechts een paar eenvoudige stappen alles wat u nodig heeft. Met meer dan 1. 000 templates en afbeeldingen om uit te kiezen, maakt u binnen enkele minuten fraaie ontwerpen. Afbeeldingen & templates Met keuze uit meer dan 1. 000 afbeeldingen en templates in categorieën als Banners, Zakelijk, Onderwijs, Eten & Drinken, Informatie, Fotolijsten, Presentatie, Detailhandel, Evenementen en Reclamemateriaal. 4 Voer de tekst in en selecteer het lettertype 5 Print uw poster! Selecteer het tabblad Tekst en kies het lettertype, de grootte en de kleur. Klik daarna op de tekst die u wilt wijzigen en voer nieuwe tekst in. Dat is alles!Selecteer de printknop en kijk hoe uw professionele ontwerp uit uw Canon grootformaat printer tevoorschijn komt. Kwaliteit en veelzijdigheid PosterArtist bevat Kyuanos - Canon's `next generation' technologie voor kleurmanagement ­ zodat uw prints altijd exact overeenkomen met wat u op het beeldscherm ziet. [. . . ] Documenten die zijn gescand met een Canon documentscanner of Canon iR systeem kunnen direct worden vergroot en geprint op uw Canon grootformaat printer. Fantastische ontwerpen in slechts een paar eenvoudige stappen. POSTERARTIST [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON POSTERARTIST

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON POSTERARTIST zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag