Gebruiksaanwijzing CANON PIXMA MG2150

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON PIXMA MG2150. Wij hopen dat dit CANON PIXMA MG2150 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON PIXMA MG2150 te teleladen.


CANON PIXMA MG2150 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2654 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON PIXMA MG2150

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zet het apparaat printer naast de computer om de installatie uit te voeren. Als E > 4 > 0 wordt weergegeven op het LED-display, drukt u op de knop AAN (ON) om het apparaat UIT te zetten en begint u opnieuw vanaf stap 2. [. . . ] Als het klepje over de kop (Head Cover) is gesloten, sluit u de papieruitvoerklep (Paper Output Cover) en herhaalt u stap 1. 6 Wiederholen Sie die Schritte 2 bis 5, um die andere FINE-Patrone (FINE Cartridge) einzusetzen. 6 Herhaal stap 2 tot en met 5 om 2 7 7 Close the Paper Output Cover. Controleer na ongeveer 20 seconden of scherm 2 wordt weergegeven en ga verder. Wenn die AlarmAnzeige orange leuchtet, überprüfen Sie, ob die FINE-Patrone (FINE Cartridge) ordnungsgemäß eingesetzt ist. Het LED-display dooft als u het apparaat gedurende ongeveer 5 minuten niet hebt gebruikt. Guide) aan het formaat van het gebruikte papier aan en open het verlengstuk van de uitvoerlade (Output Tray Extension). € Er is mogelijk een internetverbinding nodig tijdens de installatie. Wanneer u afdrukt terwijl de papieruitvoerlade (Paper Output Tray) is geopend, veroorzaakt dit een fout. Raadpleeg de Online handleiding, die later wordt geïnstalleerd, voor informatie over papier. Klik op Annuleren (Cancel) wanneer er een bericht op de computer wordt weergegeven. Raadpleeg deze handleiding voor details over functies, bewerkingen en tips voor probleemoplossing. [. . . ] Klik op Annuleren (Cancel) wanneer er een bericht op de computer wordt weergegeven. Raadpleeg deze handleiding voor details over functies, bewerkingen en tips voor probleemoplossing. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON PIXMA MG2150

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON PIXMA MG2150 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag