Gebruiksaanwijzing CANON P-150M BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON P-150M. Wij hopen dat dit CANON P-150M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON P-150M te teleladen.


CANON P-150M BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (255 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON P-150M BROCHURE (228 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON P-150MBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] BizCard Reader ISIS / TWAIN Drivers voor Windows 2000 / XP PRO / Vista / 7, CaptureOnTouch Netstroomadapter, zachte draagtas Scheidingskussen, invoerroleenheid Ca. 500 scans per dag Voor Windows Optie Verbruiksartikel Dagelijkse bedrijfscyclus 50, 8­216mm 70­256mm Automatischeinvoer­52­128g/m2(0, 06­0, 15mm) (Gebosseleerde kaart/dikke kaarten scannen niet ondersteund) Scheidingskussen 20 vel (64 g/m2) 150 x 150 dpi, 200 x 200 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi Zwart-wit, Foutdiffusie, Geavanceerde tekstverbetering (II), 256-niveaus grijstinten (8-bits), 24-bits kleur, Automatische kleurdetectie * De werkelijke scansnelheid kan variëren en is afhankelijk van uw systeemconfiguratie en de specificaties van uw PC ** De P-150 haalt dezelfde scansnelheden bij 300 dpi tijdens scannen in Z&W en Grijstinten *** ndersteuntMacOSX10. 4. 11­10. 6. 3oflater O Sommige afbeeldingen zijn bewerkt om de informatie zo duidelijk mogelijk over te brengen. Dit leaflet en deze specificaties van het product zijn ontworpen en samengesteld voor de introductiedatum van het product. De uiteindelijke specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving zijn gewijzigd. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON P-150M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON P-150M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag