Gebruiksaanwijzing CANON OCE VARIOSTREAM 7110 7170 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON OCE VARIOSTREAM 7110 7170. Wij hopen dat dit CANON OCE VARIOSTREAM 7110 7170 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON OCE VARIOSTREAM 7110 7170 te teleladen.


CANON OCE VARIOSTREAM 7110 7170 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1082 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON OCE VARIOSTREAM 7110 7170 BROCHURE (1081 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON OCE VARIOSTREAM 7110 7170BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Flexibiliteit in rotatief productieprinten Océ VarioStream 7110 Océ VarioStream 7170 you can Echte veelzijdigheid voor printomgevingen De Océ VarioStream 7110 en 7170 bieden kosteneffectief rotatief productieprinten voor bedrijfs- en commerciële omgevingen. [. . . ] Labels, plastic kaarten, carbonvrij papier, voorgedrukte formulieren met kaarten en gecoat papier kunnen bijvoorbeeld allemaal geladen worden, ideaal als u op zoek bent naar echte diversiteit in uw printproductieworkflow. Eenvoudige bediening Een intuïtieve grafische gebruikersinterface met eenvoudige touchscreen-bediening helpt gebruikers bij het verkrijgen van de gewenste productieresultaten. Moeiteloze productie De Océ VarioStream 7110 en 7170 maken gebruik van een contactloze flashfixeertechnologie, waarbij de toner aan het printmateriaal hecht zonder warmteoverdracht of druk. Doordat het papier minder belast wordt, blijft dit in een optimale staat voor afwerking. Deze denkwijze wordt ook toegepast op het traject dat het papier aflegt. Hierbij volgt het papier zonder rollen of bewegende onderdelen de optimale route voor nagenoeg foutloze resultaten. De Océ VarioStream 7110 en 7170 zijn de perfecte oplossingen voor gecentraliseerde en gedecentraliseerde bedrijfs- en commerciële omgevingen. Flexibele afwerking Voor een ruimtebesparende uitvoer beschikken de Océ VarioStream 7110 en 7170 over hun eigen, betrouwbare stacker voor 3. 000 vellen papier van 64 g/m². Via een interface kunt u verbinding maken met voor- en nabewerkingsapparatuur, waardoor u van rol naar rol kunt printen, productiviteit kunt maximaliseren en ingrijpen door de gebruiker tot een minimum kunt beperken. Naadloze workflowintegratie Met behulp van de Océ SRA controller, die de nieuwste ontwikkelingen van AFP/IPDS (IS/3) ondersteunt, kunnen de Océ VarioStream 7110 en 7170 in de kleurenworkflow van de nieuwste Océ kleurenprintsystemen geïntegreerd worden. Met de ondersteuning van native PCL6, en PDF via de meegeleverde Adobe PDF Print Engine 2. 6 en het Océ PRISMA® softwarepakket, kunnen de Océ VarioStream 7110 en 7170 naadloos in industriestandaard workflows geïntegreerd worden. ® Océ PRISMA workflowoplossingen Tegenwoordig dient u de veranderende wensen van uw klanten zowel flexibel als betrouwbaar te kunnen inpassen. Een professionele print- en workflowbeheeroplossing, ontworpen voor de hoogste functionele- en automatiseringsvereisten, zoals Océ PRISMAproduction, is de ideale manier om deze doelen te bereiken. Océ PRISMAproduction helpt u de ideale combinatie van controle, prestaties en efficiency te verkrijgen, en kan eenvoudig in bestaande omgevingen en processen geïntegreerd worden als kern van uw printafdeling. [. . . ] Brabantlaan 2 5216 TV ‘s-Hertogenbosch Telefoon: (073) 6 815 815 Fax: (073) 6 120 685 canon. nl Canon Belgium NV/SA Berkenlaan 3 1831 Diegem Tel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON OCE VARIOSTREAM 7110 7170

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON OCE VARIOSTREAM 7110 7170 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag