Gebruiksaanwijzing CANON OCE 940 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON OCE 940. Wij hopen dat dit CANON OCE 940 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON OCE 940 te teleladen.


CANON OCE 940 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (104 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON OCE 940BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Handige hulp Océ 940 Productief vouwen van grootformaat tekeningen De Océ 940 is een elektrische offline vouwer voor grootformaat documenten. [. . . ] Zijn compacte ontwerp behoeft slechts een oppervlak van nog geen vierkante meter. Bovendien produceert de Océ 940 geen irritante geluiden, overmatig slijpen of ander geluidsoverlast. Papiergewicht 80 - 110 g/m2 Papierbreedte • Min. 2, 5 m (1, 5 m dwarsvouw) Stijlvol en betrouwbaar De Océ 940 heeft een kenmerkend elegant ontwerp; strak en gestroomlijnd. Dag in, dag uit. Vouwmethode Eerste vouw: • 210 mm • 210 incl. 20, 25 of 30 mm bindrand • 190 mm • De genoemde drie varianten kunnen worden gevouwen volgens de DIN 824 standaard of hoekvouw Een keuze aan vouwmethoden De Océ 940 biedt diverse vouwcombinaties: 210 mm met inbindrand, 210 mm zonder inbindrand en 190 mm. En in een handomdraai maakt u van 297 of 305 mm lengtevouwen een dwarsvouw. [. . . ] Brabantlaan 2 5216 TV ‘s-Hertogenbosch Tel: 073-681 5815 Fax: 073-612 0685 canon. nl /company/canon-nederland-n. v. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON OCE 940

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON OCE 940 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag