Gebruiksaanwijzing CANON N1000 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON N1000. Wij hopen dat dit CANON N1000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON N1000 te teleladen.


CANON N1000 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (419 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON N1000 BROCHURE (630 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON N1000BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] N1000 N2000 kleurenprinters voor de kantooromgeving Printen in kleur wordt nu wel heel aantrekkelijk. . . SNEL PRINTEN IN KLEUR De kwaliteit van Bubble Jet technologie plus de productiviteit van laserprinters Bij het selecteren van de ideale kleurenprinter voor kleine werkgroepen gaat het niet langer om de onmogelijke keuze tussen kwaliteit versus productiviteit of betaalbaarheid versus betrouwbaarheid. [. . . ] Beide compacte printers zijn volledig vanaf de voorzijde te bedienen, zodat ze eenvoudig in een kantoormeubel of tegen de wand geplaatst kunnen worden om kostbare kantoorruimte vrij te houden. u de printers ook inzetten als werkgroepprinter middels de optionele netwerkinterface. Met deze optionele netwerkkaart biedt u alle gebruikers op het netwerk toegang tot de N1000/N2000. Ideaal voor kleinere ondernemingen of werkgroepen bestaande uit maximaal 5 personen. HOGE CAPACITEIT VOOR CONTINU PRINTEN De individuele inkttanks hebben een hoge capaciteit en zorgen dat ook hoog volume printopdrachten onafgebroken worden uitgevoerd. MINIMAAL ONDERHOUD. Het praktische en robuuste ontwerp garandeert een hoge betrouwbaarheid zodat nagenoeg geen onderhoud nodig is. Zowel de printer als de printkop hebben een lange levensduur, zodat beide modellen de ideale keuze zijn als u op zoek bent naar een probleemloze kleurenprinter. Waarbij u altijd kunt rekenen op een perfecte kleurkwaliteit. uitgevoerd met een papiercassette voor 250 vel. Optioneel kunt u de N1000 voorzien van 1 of 2 extra papierladen, waardoor de papiercapaciteit wordt uitgebreid tot 500 of zelfs 750 vel. De N2000 is optioneel uit te breiden met een enkelvoudige papiercassette waardoor u de beschikking heeft over een capaciteit van 500 vel A4 of A3. [. . . ] Canon behoudt zich het recht voor de technische gegevens zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON N1000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON N1000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag