Gebruiksaanwijzing CANON MAXIFY MB5050 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON MAXIFY MB5050. Wij hopen dat dit CANON MAXIFY MB5050 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON MAXIFY MB5050 te teleladen.


CANON MAXIFY MB5050 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (331 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON MAXIFY MB5050 BROCHURE (360 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON MAXIFY MB5050BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Productieve 4-in-1 printer met smartphoneen cloudconnectiviteit voor kleine kantoren met hoge printvolumes you can All-in-One met Wi-Fi- en cloudconnectiviteit voor kleine kantoren die een hoge productiviteit eisen Snelle All-in-One met Wi-Fi voor veeleisende kleine kantoren. [. . . ] [4] Gebaseerd op de standaardinstelling en het gebruik van ITU-T-chart nr. [5] Paginacapaciteit is gebaseerd op de norm ISO/IEC 24711 bij continu printen. Printer wordt geleverd met starters inktcartridges: 1000 pagina's zwart (BK) en 700 pagina's kleur (C/M/Y-gemiddelde). [6] Wi-Fi frequentieband: 2, 4 GHz, Wi-Fi beveiliging: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, beheerderswachtwoord. [7] Bij kopiëren van ISO/JIS-SCID N2 (geprint met inkjetprinter) op normaal A4-papier met de standaardinstellingen. [8] TEC (Typical Energy Consumption) vertegenwoordigt het normale energieverbruik van een product gedurende een week. [10] De bedrijfscyclus wordt gedefinieerd als een maximum aantal geprinte pagina's in een enkele piekmaand. Standaarddisclaimers. A lle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] Ga naar www. canon-europe. com/ink/yield voor meer informatie Alle merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven. CONNECTIVITEIT Bekabelde verbindingen  Hi-Speed USB 2. 0 Ethernet 10/100 Mbps (automatische schakeling) USB-flashgeheugenpoort (type A) Wireless verbindingen Wi-Fi IEEE802. 11 b/g/n [6] Access Point-modus Canon Inc. canon. com Canon Nederland N. V. canon. nl Canon Europe canon-europe. com Dutch Edition © Canon Europa N. V. , 2014 Canon Belgium NV/SA canon. be [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON MAXIFY MB5050

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON MAXIFY MB5050 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag