Gebruiksaanwijzing CANON MAXIFY MB2350 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON MAXIFY MB2350. Wij hopen dat dit CANON MAXIFY MB2350 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON MAXIFY MB2350 te teleladen.


CANON MAXIFY MB2350 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (232 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON MAXIFY MB2350 BROCHURE (252 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON MAXIFY MB2350BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Snelle 4-in-1 printer met Wi-Fi- en cloudconnectiviteit voor het productieve kantoor aan huis you can Snelle en productieve All-in-One met Wi-Fi en cloudconnectiviteit voor het kantoor aan huis Snelle en productieve All-in-One voor professioneel printen in kleur voor het kantoor aan huis. [. . . ] [4] Gebaseerd op de standaardinstelling en het gebruik van ITU-T-chart nr. [5] Paginacapaciteit is gebaseerd op de norm ISO/IEC 24711 bij continu printen. Printer wordt geleverd met starters inktcartridges: 400 pagina's zwart (BK) en 300 pagina's kleur (C/M/Y-gemiddelde). [6] Wi-Fi frequentieband: 2, 4 GHz, Wi-Fi beveiliging: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, beheerderswachtwoord. [7] Bij kopiëren van ISO/JIS-SCID N2 (geprint met inkjetprinter) op normaal A4-papier met de standaardinstellingen. [8] TEC (Typical Energy Consumption) vertegenwoordigt het normale energieverbruik van een product gedurende een week. [10] De bedrijfscyclus wordt gedefinieerd als een maximum aantal geprinte pagina's in een enkele piekmaand. Standaarddisclaimers Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] Ga naar www. canon-europe. com/ink/yield voor meer informatie Alle merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven. Canon Inc. canon. com Canon Nederland N. V. canon. nl Canon Europe canon-europe. com Dutch Edition © Canon Europa N. V. , 2014 Canon Belgium NV/SA canon. be [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON MAXIFY MB2350

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON MAXIFY MB2350 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag