Gebruiksaanwijzing CANON IR 8500 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON IR 8500. Wij hopen dat dit CANON IR 8500 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON IR 8500 te teleladen.


CANON IR 8500 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (994 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON IR 8500 BROCHURE (86 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON IR 8500BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bij continu gebruik zorgt een innovatief koelsysteem voor een constante temperatuur zodat geen verschillen in densiteit kunnen optreden. Indien via het netwerk in tandem wordt afgedrukt op twee iR8500 systemen, dan neemt de uitvoersnelheid toe tot een indrukwekkende 170 ppm. Krachtige, productieve image server De iR8500 beschikt over een geïntegreerde image server met standaard 10 GB. [. . . ] Het systeem biedt gebruikers naast een volledige PostScript en PCL ondersteuning de mogelijkheid om individuele profielen samen te stellen. Network ( conceptual diagram ) UNIX iR8500 PC Mac Scanners Job Color Copier Compleet met flexibele afwerkopties De veelzijdige afwerkopties sluiten aan bij de meest uiteenlopende wensen. Enkele voorbeelden zijn een Finisher met een capaciteit van 100 vel voor nieten en stapelen, een Z-vouweenheid en een Saddle Finisher voor een professionele productie van A4 of A5 brochures - met automatisch invoegen van tabbladen plus de mogelijkheid om tabbladen te bedrukken. De Saddle Finisher wordt geleverd in twee uitvoeringen, met een 2- of 4-gats ponseenheid om de sets documenten gemakkelijk te kunnen archiveren. Van start tot finish - een compleet productiesysteem Vanzelfsprekend zijn deze afwerkopties via de RUI direct vanaf de werkplek te selecteren en in te stellen. Het iR8500 systeem beschikt bovendien over een papiercapaciteit van maximaal 7. 650 vel (standaard 4. 150 vel plus een optioneel papiermagazijn van 3. 500 vel). De iR8500 is van start tot finish een veelzijdig en compleet print-on-demand systeem voor de meest uiteenlopende toepassingen. Een volledige print-on-demand oplossing voor short-run opdrachten Het Canon iR8500 systeem staat garant voor een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid en efficiency bij de productie van on-demand zwart/wit documenten. Het systeem is speciaal ontworpen voor short-run opdrachten en herdrukken met krappe deadlines. De iR8500 produceert direct het juiste aantal afdrukken met exact de gewenste beeldkwaliteit. Vergeleken met offset drukwerk biedt het iR8500 systeem een besparing in tijd en productiekosten. Het uiterst compact en betrouwbaar ontwerp is gebaseerd op een iR controller met een Image Platform architectuur. [. . . ] A3 Dubbelzijdig afdrukken: Ja PostScript lettertypen: Roman 136 PCL lettertypen: Roman 80 / Barcode 32 Harde schijfstation: 10 GB Netwerkaansluiting: Ethernet (10/100 BaseT), Token Ring (optioneel) Netwerkprotocol: TCP/IP (Pserver/NDS/Rprinter/ Nprinter), appleTalk (PAP) Ondersteunde besturingssytemen: Windows® 95/98/NT4. 0/2000/ME, Macintosh TM Alle overige namen van bedrijven en/of producten zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van de betreffende bedrijven voor de betreffende markten en/of landen. Canon behoudt zich het recht voor de technische gegevens zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Canon Inc. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON IR 8500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON IR 8500 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag