Gebruiksaanwijzing CANON IR 7200 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON IR 7200. Wij hopen dat dit CANON IR 7200 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON IR 7200 te teleladen.


CANON IR 7200 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (545 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON IR 7200 BROCHURE (73 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON IR 7200BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] iR7200 DIGITAAL PRODUCTIESYSTEEM Op topsnelheid naar de finish De iR7200 van Canon is een betaalbaar, digitaal zwart-wit productiesysteem voor complexe opdrachten waarbij snelheid een grote rol speelt. De hoge beeldkwaliteit -zo kenmerkend voor Canon producten- de diverse productiviteitsverhogende functies, de eenvoudige integratie met het netwerk De betaalbare oplossing voor kritische afdrukomgevingen en de flexibele afwerkingsmogelijkheden maken het systeem het ideale startpunt voor bedrijven en instellingen op het gebied van Print-on-Demand. [. . . ] · Automatische impositie zet pagina's op inslag bij de productie van gevouwen boekjes. · Job Build ondersteunt het samenvoegen van meerdere sets originelen tot één document. · Voorprogrammeren van 5 kopieer- Innovatieve mogelijkheden De iR7200 is uitgevoerd met een 10 GB Image Server. Op deze geïntegreerde Hard Disk draaien diverse slimme applicaties die de produktiemogelijkheden van de gebruikers sterk vergroten: · 100 beveiligde mailboxen voor de opslag van te printen of gescande documenten. opdrachten. Gebruikers hoeven dus niet te wachten tot de machine klaar is. Verwerking van meerdere bestandsformaten Op de iR7200 gescande documenten en digitale bestanden, zoals Word documenten en PowerPoint presentaties, zijn met behulp van slimme Canon software tot één document samen te voegen en te bewerken. Op topsnelheid naar de finish Moeiteloos te bedienen De iR7200 is uitgevoerd met een groot full colour touch screen voor een snelle bediening. Intuïtief vindt u moeiteloos uw weg in de uitgebreide mogelijkheden van het systeem. Indicatoren voor toner en nietjes geven de gebruiker tijdig informatie over de inzetbaarheid van het systeem. Tijdens productie zijn zowel toner als papier vanaf de voorzijde van het systeem bij te vullen. De eenvoudige bediening van de iR7200 geldt ook voor aansturing vanaf uw PC of Mac. De gebruikersvriendelijke drivers in combinatie met de Remote User Interface (RUI) geven de gebruikers volledige controle over het systeem. De op de iR7200 aanwezige afwerkfuncties zijn eenvoudig te selecteren. Uitgebreide flexibele afwerkingsmogelijkheden Voor de iR7200 is een complete serie flexibele afwerkingsmodules beschikbaar. Met deze modules kunnen bijvoorbeeld documenten worden gesorteerd en geniet. Uitgebreide modules als de Finisher K3N, in combinatie met een Z-vouweenheid en een Document Inserter, geven de mogelijkheid De controllers stellen de gebruikers tevens in staat om de iR7200 ook als snelle netwerkscanner in te zetten. om diverse papierformaten te nieten, ponsen en te voorzien van een Z-vouw. [. . . ] Box 2262, 1180 EG Amstelveen, the Netherlands www. canon-europa. com Dutch Edition 0028W545 © Canon Europa N. V. , 2002 (0502) Canon Nederland NV Neptunusstraat 1 2132 JA Hoofddorp Tel. 023-568 16 00 Fax 023-567 02 64 www. canon. nl Canon Belgium NV/SA Bessenveldstraat 7 1831 Diegem Tel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON IR 7200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON IR 7200 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag