Gebruiksaanwijzing CANON IR 400 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON IR 400. Wij hopen dat dit CANON IR 400 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON IR 400 te teleladen.


CANON IR 400 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (171 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON IR 400BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] iR400 Multifunctioneel digitaal systeem Het antwoord op elke deadline Indrukwekkende productiviteit en prestaties De digitale technologie heeft het printen en kopiëren van documenten naar een hoger niveau gebracht en de Canon iR400 stelt u in staat hier optimaal gebruik van te maken. [. . . ] Standaard is de iR400 uitgevoerd met twee 500 vel papiercassettes en een papiertafel voor 50 vel. U kunt een optionele onderzetkast, een papiermagazijn of meerdere cassette-modules toevoegen om volledig gebruik te maken van de flexibele kopieer- en afwerkfuncties van de iR400. M E E R PA P I E R ELECTRONISCH SORTEREN De iR400 sorteert de gescande documenten in het geheugen. En om optimale resultaten te garanderen, is de iR400 uitgevoerd met een automatische beeldrotatie. Ongeacht de oriëntatie van het document worden de kopieën op de juiste wijze uitgevoerd en bestaat géén kans op vergissingen. SORTEREN EN NIETEN Met Canon's speciale optionele Finishers kunnen afdrukken van elk formaat worden afgewerkt. In combinatie met de intelligente geheugenfuncties bieden de Finishers een continue sorteerfunctie en de mogelijkheid om sets op diverse posities te nieten. FAX PRI NT PROFESSIONELE DOCUMENTEN Met de optionele Saddle Finisher-C2 is het mogelijk professionele documenten te produceren en aantoonbaar op papierkosten te besparen. Door uw documenten te vouwen en te voorzien van rugnieten, kunt u zelf documenten produceren die passen bij de professionele uitstraling van uw bedrijf. MODULAIR OP TE BOUWEN Dankzij de geavanceerde digitale technologie kan de iR400 op elk gewenst moment worden uitgebreid. U kunt de productiviteit maximaliseren door van de iR400 een netwerkprinter, fax en zelfs scanner te maken. Toonaangevende kwaliteit. Met bovendien de mogelijkheid om het systeem op elk gewenst moment uit te breiden tot netwerkprinter, fax en scanner. VOORDELEN VOOR UW ONDERNEMING · Ideaal als afdelingsprinter en/of copier · 40 afdrukken per minuut · Hoge afdrukkwaliteit · Standaard duplex · Handige scanoptie · flexibele afwerkingsmogelijkheden · Super G3 faxoptie I R 4 0 0 S P E C I F I C AT I E S Basissysteem Afdruksysteem: Droge elektrostatische overdracht met laser Drum: Organisch Afdruksnelheid: 40 ppm (A4) 19 ppm (A3) Werkgeheugen: 32 MB (RAM), uitbreidbaar tot 96 MB Geschikte originelen: Losse vellen, boeken en driedimensionale voorwerpen (max. [. . . ] Canon behoudt zich het recht voor de technische gegevens zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON IR 400

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON IR 400 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag