Gebruiksaanwijzing CANON IR 3300I BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON IR 3300I. Wij hopen dat dit CANON IR 3300I handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON IR 3300I te teleladen.


CANON IR 3300I BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (841 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON IR 3300I BROCHURE (823 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON IR 3300IBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De Canon iR3300i slaat een brug tussen de enorme mogelijkheden die netwerken, het Internet en databases bieden voor de distributie van documenten. Zodra de iR3300i de rol van spin in het communicatieweb vervult, worden taken als scannen, printen, kopiëren en digitaal verzenden moeiteloos geïntegreerd. [. . . ] Hiermee worden gebruikers in staat gesteld om vrijwel elk type document naar diverse locaties in de immer veranderende digitale wereld te verzenden. INTELLIGENT ONTVANGEN (i RECEIVE) De iR3300i kan alle inkomende informatie ontvangen en doorzenden naar de eindbestemmingen, zodat de informatie kan worden opgeslagen, gedeeld met anderen en door alle geautoriseerde gebruikers op het netwerk kan worden bewerkt. Wat uw eisen ook zijn, het systeem is zo in te stellen dat gegevens intelligent INTELLIGENT VERZENDEN (i SEND) Het beheer van de steeds toenemende hoeveelheid documenten binnen uw onderneming was nog nooit zo eenvoudig. Met een en dezelfde handeling zijn de documenten naar meerdere bestemmingen te verzenden. Denkt u maar aan e-mailadressen, netwerkfolders, documentbeheer applicaties, databases, mailboxen, internetfaxen en faxapparaten. Om nog meer tijd te besparen, kunt u al uw huidige E-mailadressen - tot een maximum van 1. 800 - downloaden in uw iRi systeem. en efficiënt worden doorgestuurd. Werkgroepen kunnen nu eenvoudiger communiceren en documenten efficiënter, flexibeler en veel sneller bewerken en afhandelen. INTELLIGENT KOPIËREN (i COPY) Door het koppelen van meerdere iRi systemen in uw netwerk, kunt u de productiviteit verder verhogen. Met functies als `Remote copy' worden originelen eenmalig gescand om ze naar een andere iRi in het netwerk te zenden waar ze vervolgens worden geprint. Hierbij wordt de opdracht over twee machines verdeeld en de productiviteit verdubbelt. Met `speed balancing' wordt de snelste iRi in het netwerk geselecteerd om de printproductiviteit te optimaliseren. Stap voor stap duidelijk en overzichtelijk werken PRINTEN EN KOPIËREN MET DE HOOGSTE PRODUCTIVITEIT De Canon iR3300i is voor elke onderneming een betrouwbare netwerkprinter en digitale copier. Met een snelheid van 33 A4 afdrukken per minuut is het systeem in staat aan al uw eisen op het gebied van printen en kopiëren te voldoen. Het gebruik van de duplex unit verhoogt de productiviteit zonder dat snelheidsverlies optreedt. De hoge papiercapaciteit van de iR3300i en de veelzijdige afwerkopties staan garant voor professioneel afgewerkte documenten. afdrukopdrachten gemakkelijk kan programmeren. [. . . ] Box 2262, 1180 EG Amstelveen, the Netherlands www. canon-europa. com Dutch Edition 0031W058 © Canon Europa N. V. , 2002 (0802) Canon Nederland NV Neptunusstraat 1 2132 JA Hoofddorp Tel. 023-568 16 00 Fax 023-567 02 64 www. canon. nl Canon Belgium NV/SA Bessenveldstraat 7 1831 Diegem Tel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON IR 3300I

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON IR 3300I zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag