Gebruiksaanwijzing CANON IR 3300 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON IR 3300. Wij hopen dat dit CANON IR 3300 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON IR 3300 te teleladen.


CANON IR 3300 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (975 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON IR 3300 BROCHURE (251 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON IR 3300BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] iR3300 VOLLEDIG MULTIFUNCTIONEEL DIGITAAL SYSTEEM Kopiëren, afdrukken, scannen en faxen · 33 pagina's per minuut 33 pagina's per minuut Multi-tasking systeem voor kopiëren, afdrukken, scannen en faxen Compacte, ruimtebesparende vormgeving Tijdbesparende image server Eenvoudige en efficiënte bediening Hoge papiercapaciteit Flexibele afwerkfuncties Toonaangevende beeldkwaliteit Dit digitale systeem produceert 33 pagina's per minuut met een ongekend hoge afdrukkwaliteit voor zowel tekst als afbeeldingen ­ met 256 grijstinten en een resolutie van 1. 200 x 600 dpi bij kopiëren en 2. 400 x 600 dpi bij afdrukken. De duplex zonder wisselblad staat garant voor snel dubbelzijdig afdrukken. [. . . ] Op deze wijze is de opdrachtenstroom te bewaken, te sturen en is op elk gewenst moment statuscontrole van het systeem mogelijk. Alle afdrukopdrachten van de netwerkgebruikers worden moeiteloos door de iR3300 verwerkt. Hoge papiercapaciteit Het systeem verwerkt alle formaten, van A5R tot en met A3, en heeft een papiercapaciteit van 4. 550 vel. Standaard is de iR3300 uitgevoerd met twee front-loading papiercassettes ­ elk 500 vel ­ en een papiertafel voor 50 vel. Deze capaciteit kan worden uitgebreid met twee 500 vel cassettes en een optioneel 2. 500 vel papiermagazijn voor omvangrijke afdruk- of kopieeropdrachten. Complete set afwerkfuncties Met de optionele afwerksystemen kunt u de productiviteit van de iR3300 nog verder verhogen. U heeft de keuze uit een tweeweg-opvangblad om te vermijden dat kopieën, afdrukken en faxberichten door elkaar komen. Een ingebouwde finisher biedt complete sorteer- en nietfuncties ­ zonder dat hiervoor extra ruimte nodig is. En met de Saddle Finisher en optionele ponseenheid kunt u professionele brochures produceren, naar keuze voorzien van inbindgaten. Alle oplossingen in een compact, economisch en multifunctioneel systeem Met de huidige snelle groei van netwerken is het investeren in een digitaal systeem ­ in plaats van stand-alone machines ­ een voorbeeld van visie. En dat geldt nog meer nu het nieuwe Canon iR3300 multi-tasking systeem alle oplossingen combineert met een compacte vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, hogere productiviteit en een economisch gebruik. Dankzij de modulaire structuur kan de iR3300 worden geconfigureerd voor kopiëren, afdrukken via het netwerk, scannen en faxen. U kunt direct aan de slag met een compleet systeem of telkens nieuwe functionaliteit aan het basissysteem toevoegen wanneer uw onderneming zich verder ontwikkelt. [. . . ] 30-2, Shimomaruko 3-Chome, Ohta-Ku, Tokyo 146-8501, Japan www. canon. com Europe, Africa and Middle East Canon Europe Ltd 6 Roundwood Avenue Stockley Park Uxbridge Middlesex UB 11 1H2 United Kingdom www. canon-europa. com Dutch Edition 0023W253 © Canon Europa N. V. , 2001 (0601) Canon Nederland NV Neptunusstraat 1 2132 JA Hoofddorp Tel. 023-568 16 00 Fax 023-567 02 64 www. canon. nl Canon Belgium NV/SA Bessenveldstraat 7 1831 Diegem Tel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON IR 3300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON IR 3300 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag