Gebruiksaanwijzing CANON IR 2200I BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON IR 2200I. Wij hopen dat dit CANON IR 2200I handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON IR 2200I te teleladen.


CANON IR 2200I BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (452 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON IR 2200I BROCHURE (429 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON IR 2200IBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het systeem biedt intelligente communicatiefuncties om de efficiëntie binnen uw onderneming verder te optimaliseren. De gebruiksvriendelijke communicatiefuncties stellen u in staat al uw documenten digitaal te verzamelen, te delen met anderen, te beheren en op te slaan, inclusief e-mails, faxberichten en uw huidige elektronische bestanden. [. . . ] Met een en dezelfde handeling zijn de documenten naar meerdere bestemmingen te verzenden. Denkt u maar aan e-mailadressen, netwerkfolders, documentbeheer applicaties, databases, mailboxen, internetfaxen en faxapparaten. Om nog meer tijd te besparen, kunt u al uw huidige E-mailadressen - tot een maximum van 1. 800 downloaden in uw iRi systeem. en efficiënt worden doorgestuurd. Werkgroepen kunnen nu eenvoudiger communiceren en documenten efficiënter, flexibeler en veel sneller bewerken en afhandelen. INTELLIGENT KOPIËREN (i COPY) Door het koppelen van meerdere iRi systemen in uw netwerk, kunt u de productiviteit verder verhogen. Met functies als `Remote copy' worden originelen eenmalig gescand om ze naar een andere iRi in het netwerk te zenden waar ze vervolgens worden geprint. Hierbij wordt de opdracht over twee machines verdeeld en de productiviteit verdubbelt. Met `speed balancing' wordt de snelste iRi in het netwerk geselecteerd om de printproductiviteit te optimaliseren. Stap voor stap duidelijk en overzichtelijk werken PRINTEN EN KOPIËREN MET DE HOOGSTE PRODUCTIVITEIT De Canon iR2200i is voor elke onderneming een betrouwbare netwerkprinter en digitale copier. Met een snelheid van 22 A4 afdrukken per minuut is het systeem in staat aan al uw eisen op het gebied van printen en kopiëren te voldoen. Het gebruik van de duplex unit verhoogt de productiviteit zonder dat snelheidsverlies optreedt. De hoge papiercapaciteit van de iR2200i en de veelzijdige afwerkopties staan garant voor professioneel afgewerkte documenten. display zorgen ervoor dat u de meest complexe afdrukopdrachten gemakkelijk kan programmeren. [. . . ] Box 2262, 1180 EG Amstelveen, the Netherlands www. canon-europa. com Dutch Edition 0031W035 © Canon Europa N. V. , 2002 (0802) Canon Nederland NV Neptunusstraat 1 2132 JA Hoofddorp Tel. 023-568 16 00 Fax 023-567 02 64 www. canon. nl Canon Belgium NV/SA Bessenveldstraat 7 1831 Diegem Tel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON IR 2200I

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON IR 2200I zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag