Gebruiksaanwijzing CANON IR 1610F BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON IR 1610F. Wij hopen dat dit CANON IR 1610F handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON IR 1610F te teleladen.


CANON IR 1610F BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (800 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON IR 1610F BROCHURE (797 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON IR 1610FBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dankzij het unieke modulaire ontwerp bepaalt u zelf welke functie(s) u wilt gebruiken. Kies voor de economische Canon iR1610F met een snelheid van 16 ppm of de krachtige iR2010F voor een productieve 20 pagina's per minuut. [. . . ] De distributie van documenten gaat efficiënter, flexibeler en sneller dan ooit tevoren. Bedieningsgemak . . . van begin tot eind SUPERIEURE DIGITALE AFDRUKPRESTATIES Zowel de iR1610F als de iR2010F kopiëren en printen met een hoge resolutie en snelheden van respectievelijk 16 en 20 ppm. De constante beeldkwaliteit garandeert dat zelfs de kleinste letters en de meest gedetailleerde tekeningen haarscherp op papier verschijnen. Bij het kopiëren kunnen originelen met verschillende formaten via de automatische originelen aanvoer (ADF) gelijktijdig worden verwerkt. De Super G3 fax is standaard en biedt een uitgebreide serie geavanceerde functies om de productiviteit op kantoor verder te verhogen. EENVOUDIG EN BETROUWBAAR Beide Canon systemen staan garant voor een moeiteloze bediening en zijn betrouwbaar in het gebruik - voor kopiëren, printen, scannen en faxen. Het overzichtelijke bedieningspaneel beschikt over sneltoetsen om opdrachten snel te kunnen instellen. Wanneer het systeem is opgenomen in een netwerk, kan de machine vanaf elke aangesloten desktop via een gebruikersinterface op afstand als netwerkprinter worden gebruikt. FLEXIBELE AFWERKINGSMOGELIJKHEDEN Voor de iR1610F en iR2010F zijn twee productieve en ruimtebesparende afwerkingsopties verkrijgbaar: een ingebouwde finisher met volledige sorteer- en nietfuncties en een 2-Way Tray waarmee uw kopieën en prints automatisch worden gescheiden. Deze afwerkopties worden ook volledig vanuit de printerdrivers ondersteund. EEN SERIE OPLOSSINGEN VOOR ELKE WERKOMGEVING Als toonaangevend leverancier van ICT oplossingen, biedt Canon veel meer dan alleen de juiste hardware. Onze kennis en ervaring op het gebied van consultancy en implementatie van complexe document en andere ICT oplossingen, stellen ons in staat een uitgebreid pakket aan adviezen, software, hardware en service oplossingen te bieden -volledig afgestemd op uw werkomgeving en de branche waarin u actief bent. Door uw document-, print- en netwerkbeheer volledig te integreren, kunt u een gestroomlijnde en economische kantooromgeving realiseren. [. . . ] Box 2262, 1180 EG Amstelveen, the Netherlands www. canon-europa. com Dutch Edition 0031W074 © Canon Europa N. V. , 2002 (0802) Canon Nederland NV Neptunusstraat 1 2132 JA Hoofddorp Tel. 023-568 16 00 Fax 023-567 02 64 www. canon. nl Canon Belgium NV/SA Bessenveldstraat 7 1831 Diegem Tel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON IR 1610F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON IR 1610F zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag