Gebruiksaanwijzing CANON IR 1270F BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON IR 1270F. Wij hopen dat dit CANON IR 1270F handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON IR 1270F te teleladen.


CANON IR 1270F BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (647 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON IR 1270F BROCHURE (631 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON IR 1270FBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] iR1210 iR1230 iR1270F multifunctionele digitale oplossingen voor alles-in-één productiviteit Maak uw kantoor in één stap productiever Maak uw kantoor in één stap productiever Vertrouw op Canon om de manier waarop u op kantoor werkt te verbeteren. Met de multifunctionele systemen uit de iR1200-serie kunt u uw productiviteit verhogen terwijl u ook op tijd en ruimte bespaart. [. . . ] Met behulp van hun webbrowser kunnen gebruikers de status van de machine via hun PC bekijken. Dit is de ideale manier om optimaal gebruik te maken van de iR1210 en de productiviteit op kantoor verder te verhogen. DE CANON iR1230: HET VOORDEEL VAN AUTOMATISCHE DOCUMENTEN AANVOER DE CANON iR1270F: ALLES PLUS SUPERSNEL FAXEN U kunt de efficiëntie op kantoor nog verder verbeteren door de iR1230 te kiezen. Deze uitvoering heeft alle voordelen van de iR1210 maar beschikt ook over een ADF voor 30 pagina's. De snellere papierdoorvoer en documentverwerking verhoogt de productiviteit, terwijl de compacte afmetingen bijdragen aan extra ruimtebesparing. Verbeter uw communicatiemogelijkheden met de complete iR1270F. Deze machine biedt u alle voordelen van de iR1230 - plus een snelle faxfunctie om met één druk op de knop al uw zakelijke communicatie uit te voeren. U kunt kopiëren of printen wanneer een faxbericht in het geheugen wordt ontvangen. VOLLEDIGE FAXFUNCTIONALITEIT De geavanceerde digitale lasertechnologie maakt de iR1270F de ideale fax voor dynamische kantoren. Met het Super G3 modem kan deze machine scannen met een snelheid van 17 ipm* en wordt een pagina binnen 3 seconden verzonden. In het geheugen is plaats voor 255 pagina's - om ze op een later tijdstip te verzenden of te printen. De machine biedt alle functies van een complete fax, zoals snelkiezen (12 nummers), verkort kiezen (100 nummers) en printen op normaal papier. Gewoon perfect. * afbeeldingen per minuut De sterke punten van uw Canon iR1210 · · · · Alles-in-één digitale copier en laserprinter Laserkwaliteit kopieën (12 ppm, 600 x 600 dpi / max. [. . . ] 023-568 16 00 Fax 023-567 02 64 www. canon. nl Canon Belgium NV/SA Bessenveldstraat 7 1831 Diegem Tel. 02 / 722 04 11 Fax 02 / 721 32 74 www. canon. be IR1270F TM Alle bedrijfs- of productnamen zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van de betreffende producenten voor hun markten en/of landen. Canon behoudt zich het recht voor de technische gegevens zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON IR 1270F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON IR 1270F zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag