Gebruiksaanwijzing CANON IR 105 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON IR 105. Wij hopen dat dit CANON IR 105 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON IR 105 te teleladen.


CANON IR 105 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (96 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON IR 105 BROCHURE (126 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON IR 105BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] you can iR 105 Digitaal Productie Systeem Al uw afdrukopdrachten in recordtijd uitgevoerd De meest veelzijdige oplossing voor kritische afdrukomgevingen De nieuwe Canon iR105 heeft een snelheid van 105 A4-pagina's per minuut. [. . . ] Voor extra controle kunt u uw documenten sturen naar een met pincode beveiligde postbus. De controllers stellen de gebruikers in staat om de iR105 ook als scanner in te zetten. Met behulp van de meegeleverde Canon ScanGear software kunt u gescande documenten eenvoudig samenvoegen - met bijvoorbeeld Microsoft PowerPoint, Word en Excel files, en daarna bewerken en afdrukken. Op elk gewenst moment. Uitgebreide, flexibele afwerkingsmogelijkheden Voor de iR105 is een complete serie professionele afwerkingsmodules verkrijgbaar. Meer uitgebreide modules als de Finisher K3N in combinatie met een Z-vouweenheid en een Trimmer kunnen diverse papierformaten nieten, ponsen en voorzien van een Z-vouw. Daarnaast is het mogelijk om A4- of A5-formaat brochures te produceren, met functies als het invoegen van andere documenten en afsnijden op het juiste formaat. [. . . ] Box 2262, 1180 EG Amstelveen, the Netherlands www. canon-europa. com Dutch Edition © Canon Europa N. V. , 2002 (0202) TM Alle overige namen van bedrijven en/of producten zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van de betreffende bedrijven voor de betreffende markten en/of landen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON IR 105

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON IR 105 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag