Gebruiksaanwijzing CANON IMAGERUNNER 1435I/1435IF BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON IMAGERUNNER 1435I/1435IF. Wij hopen dat dit CANON IMAGERUNNER 1435I/1435IF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON IMAGERUNNER 1435I/1435IF te teleladen.


CANON IMAGERUNNER 1435I/1435IF BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (627 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON IMAGERUNNER 1435I/1435IF BROCHURE (507 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON IMAGERUNNER 1435I/1435IFBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] imageRUNNER 1435i, 1435iF • Compacte en betrouwbare, multifunctionele zwart-wit A4-systemen Deze robuuste, multifunctionele A4-systemen zijn ontworpen voor kostenbewuste bedrijven die op zoek zijn naar een printer voor het snel en efficiënt maken van zwart-wit prints. [. . . ] 23, 7 kg inclusief toner Temperatuur: 10 tot 30 ºC luchtvochtigheid: 20 tot 80% relatieve luchtvochtigheid (geen condensatie) 220-240 V (±10%), 50/60 Hz (±2 Hz), 3, 7 A Maximaal: ca. 2, 0 W of minder3 Tijd van inactiviteit tot slaapmodus: minimaal 180 sec. /standaard 300 sec. Plugin-off modus: 0, 1 W of minder Tijd van inactiviteit tot plugin-off modus: Standaard 4 uur (alleen bij imageRUNNER 1435i) Typical Electricity Consumption (TEC) waarde 4. 1, 9 kWh of minder Geluidsdrukniveaus: Actief: 55, 2 dB Stand-by: onhoorbaar (minder dan 30 dB) eMaintenance: Standaard RDS voor eMaintenancediensten op afstand, zoals tellerstandregistratie, automatisch beheer van verbruiksmaterialen en diagnose op afstand. geïntegreerde uniFLOW compatibiliteit: Voor integratie met Canon’s uniFLOW-printbeheerplatform. iW Management Console: Server-based software voor gecentraliseerd beheer van een printerpark (inclusief controle van verbruiksmaterialen en status, storingen en storingswaarschuwingen, distributie van adresboeken, configuratie-instellingen, firmware, tellerstandregistratie en rapportage, driver- en hulpbronnenbeheer). Remote Firmware System (GDLS): Maakt distributie van firmware op afstand mogelijk. Remote User Interface (RUI): Web-based interface naar elk systeem dat helpt bij het leveren van systeembeheer en -bediening op afstand. [. . . ] Bepaalde netwerkconfiguraties en opties voorkomen mogelijk dat het systeem de slaapmodus inschakelt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON IMAGERUNNER 1435I/1435IF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON IMAGERUNNER 1435I/1435IF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag