Gebruiksaanwijzing CANON IMAGEPROGRAF IPF850 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON IMAGEPROGRAF IPF850. Wij hopen dat dit CANON IMAGEPROGRAF IPF850 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON IMAGEPROGRAF IPF850 te teleladen.


CANON IMAGEPROGRAF IPF850 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (280 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON IMAGEPROGRAF IPF850 BROCHURE (211 ko)
   CANON IMAGEPROGRAF IPF850 PROFESSIONAL SERVICE & SUPPORT (3927 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON IMAGEPROGRAF IPF850BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] imagePROGRAF iPF850 • Grootformaat printoplossingen voor de CAD-omgeving met grote productiviteit De imagePROGRAF iPF850 is een 44-inch printer met een in zijn klasse toonaangevende productiviteit, uitzonderlijk hoge kwaliteit, nauwkeurigheid en tal van geavanceerde functies. Belangrijkste kenmerken: • Continue productiviteit met de hoge capaciteit “hot-swap” inkttanks van 330 ml en 700 ml – vervangbaar tijdens het printen • Stapelaar met grote capaciteit voor maximaal 100 vellen; beheert tekeningen van verschillende afmetingen tot A0 tegelijkertijd • Heldere tekeningen met de nieuwste magenta-inkt • Uiterst precies met een minimale lijndikte van 0, 02 mm en ±0, 1% lijnnauwkeurigheid • Dubbele rol voor grote afdrukopdrachten met verschillende typen en maten printmedia • Verbeterd apparaatbeheer en betere beveiliging voor grote werkgroepen met eMaintenance-connectiviteit, vergrendelbaar bedieningspaneel en het SNMP v3 protocol • Print eenvoudig PDF-/TIFF-/JPEG- en HP-GL/2-bestanden, van General Graphics tot CAD- en GIS-tekeningen, met de meegeleverde Direct Print & Share functionaliteit • Eenvoudig printen van PDF-, JPEG- en PNG-data vanaf een iPad met imagePROGRAF Print Utility for iPad, de gratis en speciaal voor iPad ontworpen printtoepassing van Canon • Creëer, print, en beheer intuïtief opdrachten met Océ Publisher Select (najaar 2015) – productieve, op Windows gebaseerde software voor het aanleveren van grootformaat printopdrachten • Compatibel met HP-GL/2 en HP-RTL iPF850 44 INCH DUBBELE ROL STAPELAAR MET GROTE CAPACITEIT 2. 400 X 1. 200 DPI 5 KLEUREN MET NIEUWE MAGENTA A0 IN 42 SECONDEN A1 IN 22 SECONDEN 15. 360 SPUITOPENINGEN 320 GB HDD ECONOMY PRINTMODUS • Technische gegevens imagePROGRAF iPF850 Max. [. . . ] Netsnoer voor EU en VK Wisselen van papiertraject (rol/losse vellen) Aanvoerrichting Breedte printmedia Rolhouderset (voor papierrollen met een kern van 2 inch en 3 inch): RH2-44 roleenheid & stapelaar (verplicht): RS-01 Inkttank: PFI-307: BK, MBK, C, M, Y (330 ml) PFI-707: BK, MBK, C, M, Y (700 ml) Printkop: PF-04 Onderhoudscassette: MC-10 Sommige afbeeldingen zijn bewerkt om de informatie zo duidelijk mogelijk over te brengen. Deze productfolder en de -specificaties zijn samengesteld voor de introductiedatum van het product. De uiteindelijke technische gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving zijn gewijzigd. ™ en ®: Alle bedrijfsen/of productnamen zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van de desbetreffende producenten voor de markten en/of landen waar zij actief zijn. Zie de media- en papiercompatibiliteitlijst voor het aanbevolen papier en de aanbevolen media op www. canon. nl/mediaguide. Canon Inc. canon. com Canon Europe canon-europe. com Dutch edition © Canon Europa N. V, 2015 Canon Nederland N. V. [. . . ] Brabantlaan 2 5216 TV ‘s-Hertogenbosch Telefoon: (073) 6 815 815 Fax: (073) 6 120 685 canon. nl Canon Belgium NV/SA Berkenlaan 3 1831 Diegem Tel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON IMAGEPROGRAF IPF850

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON IMAGEPROGRAF IPF850 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag