Gebruiksaanwijzing CANON T1 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON T1. Wij hopen dat dit CANON T1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON T1 te teleladen.


CANON T1 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1127 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON IMAGEPRESS SERVER T1 BROCHURE (805 ko)
   CANON T1 BROCHURE (1741 ko)
   CANON T1 TRUEFLOW SUITE EDITION INSTALLATION (941 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON T1BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] imagePRESS Server T1 Digital Colour Printing & Proofing Uitstekende resultaten met de imagePRESS C1 Voor een gestroomlijnde workflow en uitstekende resultaten in kleur. De ingebouwde printcontroller voor de imagePRESS C1 Belangrijkste voordelen Ingebouwde controller · Krachtige ingebouwde controller die keer op keer uitzonderlijke resultaten levert ­ van het instellen tot het printen van opdrachten. [. . . ] De uiteindelijke specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd zijn. TM en ®: Alle bedrijfs- en/of productnamen zijn handelsmerken en/of wettelijk gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende producenten voor de markten en/of landen waar zij actief zijn. Technische gegevens Eye-One Process Control Solution Inhoud X-Rite Eye-One Pro fotospectraalmeter Meetaccessoires Draagtas Eye-One Process Control CD EFIGS Pentium® of snellere processor (32- en 64-bits processoren) Windows® 2000, XP 24 MB beschikbare RAM 550 MB ruimte op harde schijf voor volledige installatie van het programma Opmerking: de gebruiker dient op de computer over Administrator rechten te beschikken om de Process Control software te kunnen installeren en gebruiken. Mac OS X v10. 3. 9 of hoger en Intel Mac 24 MB beschikbare RAM 420 MB ruimte op harde schijf voor volledige installatie van het programma Systeemvereisten Windows Apple Macintosh Het GENUINE logo van Canon staat garant voor all-round prestaties Canon Inc. www. canon-europe. com Dutch Edition 0071W768 © Canon Europa N. V. , 2007 (0407) Canon Nederland N. V. [. . . ] 023-568 16 00 Fax 023-567 02 64 www. canon. nl Canon Belgium NV/SA Bessenveldstraat 7 1831 Diegem Tel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON T1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON T1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag