Gebruiksaanwijzing CANON DR-2010C BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON DR-2010C. Wij hopen dat dit CANON DR-2010C handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON DR-2010C te teleladen.


CANON DR-2010C BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (292 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON DR-2010C BROCHURE (160 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON DR-2010CBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] imageFORMULA DR-2010C / DR-2510C Werkgroepscanners Moeiteloze prestaties door ruimtebesparende werkgroepscanners DR-2010C / DR-2510C Zowel de DR-2010C als de nog snellere DR-2510C bieden krachtige functies om gebruikersgroepen en hele afdelingen te laten profiteren van een hoge scanproductiviteit. [. . . ] Zij passen gemakkelijk op de hoek van een bureau, in een kleine kast of op een voor het hele team goed toegankelijke centrale plaats. Beide modellen hebben een eigen stijlvol design, maar nemen niet meer ruimte in dan slechts 298 (B) x 160 (D) x 160 (H) mm en wegen niet meer dan 2, 4 kg ­ waardoor zij de lichtste en een van de kleinste scanners in hun klasse zijn. Software De DR2010C/2510C is een probleemloze plug-and-play scanner. Met de meegeleverde krachtige software suite beschikt u over geavanceerde functionaliteit op het moment dat u die nodig heeft. Capture Perfect ­ Canon's veelzijdige scanprogramma met een gebruikersvriendelijke interface en biedt flexibele bewaaropties zoals doorzoekbare en encrypted PDF-bestanden, scannen naar e-mail, scannen naar presentatie en veel andere nuttige functies. Adobe Acrobat 8 Standard - dit toonaangevende programma voor het maken van PDF-bestanden bevat krachtige tools voor het delen en beveiligen van documenten, het toevoegen van opmerkingen en nog veel meer. Scansoft Paperport SE - dit programma voor het beheren van bestanden staat bekend om zijn intuïtieve en gebruikersvriendelijke grafische interface en maakt het gemakkelijk om uw digitale documenten op te slaan, te beheren en terug te vinden. Nuance Omnipage SE - dit programma zet papieren documenten door middel van OCR om naar bewerkbare digitale bestanden. BizCard Reader 5 SE - hiermee kunt u visitekaartjes scannen en belangrijke contactinformatie omzetten naar een doorzoekbare database. Automatisch in-/uitschakelen Om het gebruik nog gemakkelijker te maken, kan de DR-2010C/2510C gelijk met de PC automatisch worden in- en uitgeschakeld. [. . . ] 023-568 16 30 Fax 023-567 02 64 www. canon. nl Canon Belgium NV/SA Berkenlaan 3 1831 Diegem Tel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON DR-2010C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON DR-2010C zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag