Gebruiksaanwijzing CANON I-SENSYS FAX L-160

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON I-SENSYS FAX L-160. Wij hopen dat dit CANON I-SENSYS FAX L-160 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON I-SENSYS FAX L-160 te teleladen.


CANON I-SENSYS FAX L-160 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3638 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON I-SENSYS FAX L-160 (3101 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON I-SENSYS FAX L-160

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Daarmee kunt u de allerkleinste details in tekeningen en documenten vastleggen. Perfecte details Architecten, ingenieurs en ontwerpers in kleine kantoren en organisaties kunnen nu over dezelfde scanmogelijkheden met hoge resolutie beschikken als hun collega’s in grotere bedrijven. De scherp geprijsde Océ CS4200-serie heeft een optische resolutie van 1. 200 × 1. 200 dpi. [. . . ] Daarmee kunt u tekeningen en documenten tot in de kleinste details vastleggen, delen en archiveren. Hogere productiviteit De Océ CS4200-serie wordt geleverd met Océ Copy Easy. Met deze eenvoudig te gebruiken software kunt u uw huidige Océ printer upgraden naar een hybride systeem. Het resultaat is een volledig geïntegreerde oplossing, ideaal voor: • kleine CAD-studio’s en GIS-omgevingen • gedecentraliseerde scanruimtes • upgraden van een grootformaat Océ printer of tot copier • gestroomlijnd verzenden van jobs naar reprografische bedrijven De eenvoud zelve Met de Océ CS4200-serie is het maken van scans met hoge resolutie de eenvoud zelve. De scanner wordt geleverd met gebruiksvriendelijke software waarmee u binnen de kortste keren nauwkeurige scans maakt. Het apparaat scant documenten face-up, zodat u precies kunt zien wat u aan het doen bent. En wereldwijd werken mensen in kantoren met professionele documentsystemen van Océ om het bedrijfsleven en overheidsinstellingen draaiende te houden. Océ heeft bovendien een positie Partnercertificaten veroverd op het gebied van on-demand publishing, krantenproductie, uitbesteding van documentbeheer en grootformaat kleurenproducties voor spectaculaire display graphics. Dat alles voorziet onze klanten van grensverleggende oplossingen op het gebied van printen en documentbeheer. Brabantlaan 2 5216 TV s-Hertogenbosch Telefoon (073) 6 815 815 Fax (073) 6 120 685 E-mail info@oce. nl © 2011 Océ. De informatie in deze publicatie kan worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. [. . . ] Brabantlaan 2 5216 TV s-Hertogenbosch Telefoon (073) 6 815 815 Fax (073) 6 120 685 E-mail info@oce. nl © 2011 Océ. De informatie in deze publicatie kan worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON I-SENSYS FAX L-160

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON I-SENSYS FAX L-160 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag