Gebruiksaanwijzing CANON LEGRIA HF M BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON LEGRIA HF M. Wij hopen dat dit CANON LEGRIA HF M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON LEGRIA HF M te teleladen.


CANON LEGRIA HF M BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1155 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON LEGRIA HF MBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Uitstekende prestaties bij weinig licht Met de HD CMOS PRO-sensor wordt licht opgevangen op een oppervlak dat 160% groter is dan bij normale CMOS-sensoren. [. . . ] Je hebt de keuze uit het indrukwekkende aantal van negen verschillende paletten, afhankelijk van de stemming die je wilt creëren. Dromerig Geef je films een creatieve touch met Story Creator. Met de keuze uit vijf vooraf ingestelde thema's en verhaalscènes zorg je ervoor dat elke opname een boeiend verhaal vertelt, alsof er een regisseur in de camera zit. HD-VIDEOLENS HD CMOS PRO Natuurlijk vervagings- Grote beeldsensor effect van een iris die voor professionele camcorders wordt gebruikt DiGiC DV III Geavanceerde beeldprocessor CODEC Neemt op met de hoogste AVCHDbeeldkwaliteit van 24 Mbps Legt de nadruk op primaire kleuren voor een heldere, vrolijke stijl. Voegt een magisch effect toe om scènes een dromerige uitstraling te geven. Formaatwijziging niet vereist Biedt ondersteuning voor een resolutie van 1920 x 1080 (2, 07 effectieve Megapixel voor films), geschikt voor een Full HD TV-resolutie. Door pixels toe te voegen gaat er geen resolutie verloren, waardoor de beelden scherp en helder blijven. Elke pixel is 2, 6 keer zo groot, waardoor de camcorder meer licht vastlegt. Hiermee krijg je heldere beelden met veel minder ruis, zelfs bij donkere opnamen. Voegt een blauwachtige tint toe voor koele, futuristische scènes. Nostalgisch Koel Touch Decoration Geeft je beelden de sfeer van oude tv-programma's uit de jaren zeventig. Sepia Grote, professionele beeldsensor 1/3 inch, circa 2, 07 Megapixel. Canon verlegt de aandacht van het aantal pixels naar pixelgrootte. Het vergrote pixeloppervlak levert de geweldige opnamen die we kennen van professionele camcorders. [. . . ] 4, 15 Megapixel Vereist Ga voor meer informatie naar www. canon. nl/LEGRIA, www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON LEGRIA HF M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON LEGRIA HF M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag