Gebruiksaanwijzing CANON GP 335 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON GP 335. Wij hopen dat dit CANON GP 335 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON GP 335 te teleladen.


CANON GP 335 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (493 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON GP 335 BROCHURE (493 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON GP 335BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] GP 285 GP 335 GP 405 NETWERK DOCUMENT SOLUTIONS Met één druk op de toets aansluiten Dankzij de krachtige embedded optionele netwerk printercontroller is uw digitale copier gereed om direct te worden ingezet als geavanceerde netwerkprinter. Met standaard aansluitingen voor Ethernet en optioneel voor Token Ring, met hoge verwerkingssnelheden en uitgebreide protocolondersteuning. [. . . ] Constant hoge faxkwaliteit Haarscherp verzenden met een resolutie van 400 dpi en afdrukken van faxberichten met een geïnterpoleerde resolutie van 600 dpi. Dankzij de nieuwe JBIG compressie vormt het verzenden van grote afbeeldingen en foto's geen probleem. Beeldmateriaal met een hoge beeldkwaliteit wordt met hoge snelheden verzonden. De Canon smoothing technologie zorgt dat de ontvangen tekstdocumenten en afbeeldingen beter leesbaar zijn omdat scherpe, rafelige randen zijn aangepast. Het gemak van een compleet multifunctioneel systeem Wilt u kopiëren terwijl de GP bezig is met faxen of afdrukken?Dankzij de veelzijdige mogelijkheden van het systeem kunt u meerdere opdrachten tegelijk laten uitvoeren. Met een prioriteitsfunctie geeft u aan welke opdrachten het meest urgent zijn en de speciale opvangbladen stellen u in staat de afdrukken per taak te sorteren en te scheiden. Direct scannen van beeldmateriaal Voeg foto's en ander beeldmateriaal toe en geef uw documenten een extra dimensie. Canon is al vele jaren marktleider in de technologieën voor kopiëren, afdrukken, faxen en scannen. Met het compacte digitale GP-systeem profiteert u optimaal van deze expertise. Het GP-systeem is economischer en efficiënter dan stand-alone apparaten. SSCA CAN N FAX Y COP PRIN NT T · Snel afdrukken met 40 (GP 405), 33 (GP 335) of 28 (GP 285) pagina's per minuut · Eenvoudig aansluiten op het netwerk · Bediening via de PC · Ondersteunt ook bij afdrukken alle afwerkfuncties van de copier · Super G3 faxcommunicatie · JBIG-beeldcompressie · Handige scanoptie · Multifunctioneel en gebruiksvriendelijk Snel afdrukken en faxen. Maak van uw digitale GP 285, 335 of 405 copier een productieve printer of fax. [. . . ] 023-568 16 00 Fax 023-567 02 64 www. canon. nl Canon Belgium NV/SA Bessenveldstraat 7 1831 Diegem België Tel. 02/722 04 11 Fax 02/721 32 74 www. canon. be Dutch Edition ZCQ-0608GP3 © Canon Europa N. V. , 2000 (0500) Printed in Switzerland by Colour Printing Weber Ltd. , Bienne [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON GP 335

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON GP 335 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag