Gebruiksaanwijzing CANON GP 285 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON GP 285. Wij hopen dat dit CANON GP 285 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON GP 285 te teleladen.


CANON GP 285 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (517 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON GP 285 BROCHURE (498 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON GP 285BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor originelen met tekst en foto's biedt de GP 285 een speciale tekst/foto mode. Tijdbesparende functie voor "scan once- print many" Scan uw originelen eenmaal in en laat net zoveel afdrukken maken als u nodig heeft. [. . . ] Kies voor een efficiënte productie en distributie van de meest uiteenlopende documenten, variërend van rapporten en presentaties tot complete boekjes*. De Canon GP 285 biedt de mogelijkheden om in het internettijdperk optimaal gebruik te maken van de digitale technologie. * optionele accessoire Automatisch elektronisch sorteren De GP 285 gebruikt het beeldgeheugen om de kopieën automatisch direct op het opvangblad sorteren. Sorteren en nieten met een flexibele finisher Om de sets documenten een professionele afwerking te geven, heeft u de keuze uit een optionele Finisher-E1. De sorteer mode, waarbij de kopieën automatisch op paginavolgorde verschijnen. De groepeer mode, om alle kopieën van dezelfde pagina te groeperen. En de sorteren+nieten mode, om alle kopieën op paginavolgorde te sorteren en de sets vervolgens te nieten - direct gereed voor distributie. Saddle Finisher voor boekjes De optionele Saddle Finisher-C2 levert automatisch complete boekjes af. Deze accessoire produceert A4 boekjes van A3-formaat papier of A5 boekjes van A4formaat papier. Met de automatische beeldverschuiving worden de documenten aangepast voor gebruik in boekjes. Uitbreiden tot printer, fax en scanner De digitale functionaliteit van de GP 285 stelt u in staat de mogelijkheden op elk gewenst moment uit te breiden. Installeer de optionele kaarten om van de GP 285 een snelle, flexibele netwerkprinter, een snelle digitale fax of een hoogwaardige scanner te maken. [. . . ] 30-2, Shimomaruko 3-Chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japan Europe, Africa and Middle East Canon Europa N. V. the Netherlands www. canon-europa. com Canon Nederland NV Neptunusstraat 1 2132 JA Hoofddorp Nederland Tel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON GP 285

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON GP 285 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag