Gebruiksaanwijzing CANON GP 220 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON GP 220. Wij hopen dat dit CANON GP 220 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON GP 220 te teleladen.


CANON GP 220 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (617 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON GP 220 BROCHURE (615 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON GP 220BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Digitale laser copier · Hoge printsnelheid, 22 pagina's per minuut · Laserfax voor normaal papier · Hoge scanresolutie · Dubbelzijdig afdrukken/kopiëren (GP 225) · Multipagina vergroting tot 16 x A3-formaat · Tijd- en kostenbesparende SURF technologie · Eenvoudige netwerkaansluiting · Multi-job beheer via PC · Ideaal voor mensen die in teamverband werken Een compleet systeem voor documentbeheer De GP 220/225 is zo ontworpen dat de machine optimaal voldoet aan de wensen van kleine werkgroepen. Dit is mogelijk dankzij de gecombineerde functionaliteit van een netwerk laserprinter, een geavanceerde laserfax en een stand-alone scanner. [. . . ] 02/722 04 11 Fax 02/721 32 74 www. canon. be Dutch Edition ZCQ-0608225 © Canon Europa N. V. , 1999 (1199) Printed in Switzerland by Weber Colour Printing Ltd. , Bienne GP 220/225 VIER DIGITALE OPLOSSINGEN IN ÉÉN MACHINE Netwerkmogelijkheden Bij succesvolle afdelingen draait alles om teamwork. De geavanceerde netwerkmogelijkheden van de GP 220/225 geven uw team een voorsprong wanneer het gaat om geïntegreerd documentbeheer. Dankzij het modulaire ontwerp voldoet deze multifunctionele machine aan alle wensen van de gebruikers. De gebruiksvriendelijke, flexibele en efficiënte GP 220/225 stelt uw team in staat gelijktijdig gebruik te maken van de vele mogelijkhden. Eersteklas afdrukkwaliteit De GP 220/225 heeft een afdrukresolutie van 600 dpi en 256 grijstinten om haarscherpe en duidelijke documenten te produceren. Met de Canon smoothing technologie neemt de resolutie van beeldmateriaal toe tot 2. 400 x 600 dpi. Met de GP 225 worden documenten standaard dubbelzijdig afgedrukt en zowel de GP 220 als GP 225 kunnen worden voorzien van automatische uitvoerssystemen als een 10-vaks Stapler Sorter. U kunt uw machine met accessoires als een ADF en multiopvangblad volledig aanpassen aan uw wensen. Snel en efficiënt kopiëren De GP 220/225 maakt haarscherpe kopieën met een snelheid van 22 pagina's per minuut. De productiviteit wordt verder verhoogd met Canons unieke Rapid Fusing technologie (SURF). Deze technologie biedt minimale opwarmtijden, een automatische uitschakelfunctie en een directe activering van de kopieerfunctie. Het zoombereik is in stappen van 1% instelbaar van 25 tot 800% en met de multipagina vergrotingsfunctie kunt u afbeeldingen produceren met een grootte van 16 A3 vellen. [. . . ] Voeg de optionele ADF (automatische originelen aanvoer) toe en u kunt zelfs een stapel pagina's scannen. Met de GP 220/225 zet u gedrukte informatie moeiteloos om in digitale informatie. SCAN FAX Y COP PRIN T [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON GP 220

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON GP 220 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag