Gebruiksaanwijzing CANON GP 160F BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON GP 160F. Wij hopen dat dit CANON GP 160F handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON GP 160F te teleladen.


CANON GP 160F BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (401 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON GP 160F BROCHURE (432 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON GP 160FBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Technische gegevens GP 160 PF Type: Desktop uitvoering Kopieersysteem: Laserprinter met droge elektrostatische overdracht Glasplaat: Vast Geschikte originelen: Vellen papier, boeken en driedimensionale voorwerpen (max. [. . . ] Met de NetSpot software van Canon kunt u de GP 160 PF eenvoudig via het netwerk bedienen en beheren, direct vanaf elk aangesloten werkstation. Eersteklas digitale kopieën De GP 160 PF is het eerste apparaat in zijn klasse dat u de mogelijkheid biedt af te drukken met 1. 200 x 600 dpi en in 256 grijsgradaties. Het eindresultaat is een indrukwekkende kwaliteit, met haarscherpe tekst en afbeeldingen. De standaard ADF (automatische originelen aanvoer) biedt uitgebreide digitale mogelijkheden zoals de `scan once, print many' functie en elektronisch sorteren. Snelle, hoogvolume fax Gebruik de GP 160 PF als een Super G3 fax, met een hoge communicatiesnelheid van maximaal 33. 6 Kbps. Vergeleken met traditionele G3 faxapparaten worden de telefoonkosten met eenderde verlaagd. U kunt via de glasplaat ook A3-formaat originelen faxen, zoals opengeslagen boeken en tijdschriften. Tot de standaard kenmerken behoren een PC/Fax functie, een kieslijst en een 64 pagina's tellende geheugencapaciteit (uitbreidbaar tot 576 pagina's). [. . . ] Een oplossing die speciaal is ontworpen voor kleinere ondernemingen en werkgroepen op afdelingen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON GP 160F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON GP 160F zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag