Gebruiksaanwijzing CANON E-MAINTENANCE BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON E-MAINTENANCE. Wij hopen dat dit CANON E-MAINTENANCE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON E-MAINTENANCE te teleladen.


CANON E-MAINTENANCE BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (130 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON E-MAINTENANCE BROCHURE (337 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON E-MAINTENANCEBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Technische gegevens e-Maintenance Type service Controle op afstand van Canon apparatuur. Service inclusief rapportage van tellerstanden, beheer van toner, gebruiksinformatie, storingsrapportage en automatisch aanvragen van service. [. . . ] 023-568 16 00 Fax 023-567 02 64 www. canon. nl Canon Belgium NV/SA Bessenveldstraat 7 1831 Diegem Tel. 02-722 04 11 Fax 02-721 32 74 www. canon. be TM Alle bedrijfs- en/of productnamen zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke producenten in hun markten en/of landen. Technische wijzigingen voorbehouden. Proactieve service voor u! Canon e-Maintenance bespaart beheerders van printers, copiers en multifunctionals tijd, zorgen en kosten. Dit serviceconcept stelt u in staat zich te concentreren op belangrijker zaken dan het oplossen van problemen, zoals het op een cruciaal moment opraken van toner. VOLLEDIGE CONTROLE e-Maintenance is gebaseerd op Canons Remote Diagnostic System (RDS). Dit systeem biedt u 24 uur per dag en zeven dagen per week alle informatie die u nodig heeft over de aangesloten Canon apparatuur. Belangrijker nog, e-Maintenance verschaft u deze informatie online, in realtime, via een standaard internetbrowser. Direct na het optreden van de storing ontvangt Canon een melding en kan daardoor sneller reageren. Wij ontvangen een melding, u de service. NOOIT MEER TONER BESTELLEN e-Maintenance bevat ook een functie die er voor zorgt dat u altijd voldoende toner op voorraad heeft. Het systeem beheert de voorraad en stuurt automatisch een nieuwe tonerbestelling uit. Dit betekent dat uw toner nooit opraakt en u ook geen grote voorraad hoeft aan te houden. e-Maintenance helpt u te bestellen wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. GEEN ADMINISTRATIE Het e-Maintenance systeem rapporteert uw tellerstanden automatisch aan Canon en uw beheerder. Een handmatige administratie is niet nodig waardoor het doorgeven van verkeerde tellerstanden onmogelijk is. VERHOOGDE INZETBAARHEID Bij een storing neemt het e-Maintenance systeem direct en automatisch 24 uur per dag, zeven dagen per week, contact op met Canon. [. . . ] De communicatie tussen het systeem en de buitenwereld vindt plaats via versleutelde e-mail. Het maakt gebruik van uw bestaande e-mailstructuur en de veiligheidsinstellingen daarvan. webinterface · rapportages: de juiste machine op de juiste plaats ImageRUNNER Uw bedrijf ImageRUNNER RDS-controller E-mail Client PC Tonervoorraad Papierstoring Technische storing Professioneel Helpdesk Canon [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON E-MAINTENANCE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON E-MAINTENANCE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag